21 stycznia 2012, 20:40
Co myślicie o pieczywie chrupkim pełnoziarnistym w diecie, nie mówię o lekkim, bo wiem, że jest przetworzone itd....Ale np. Wasa pełnoziarnista ma w swoim składzie wyłącznie mąkę żytnią pełnoziarnistą 100% i ziarenka(sezam, płatki owsiane)
- Dołączył: 2011-06-20
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 4682
21 stycznia 2012, 20:58
Nie powinno się jeść pieczywa chrupkiego nie tylko ze względu na diete ale ma w sobie substancję szkodliwą w tej chwili nie pamiętam jakąś ale tą samą mają chrupiące płatki śniadaniowe
21 stycznia 2012, 21:23
Kiedyś bardzo lubiłam jeść chrupkie pieczywo, bo to takie dietetyczne i w ogóle. Ale teraz? Jest w szafie i się kurzy, faktycznie o wiele bardziej jestem nasycona po 2 skibkach chleba razowego (ok, to ponad 100g), niż po 3 kromkach chrupkiego i nie sięgam po 5 minutach po coś do jedzenia.