Temat: zdrapać panierkę z paluszków rybnych?

pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie" bez panierki?
mnie tylko zastanawia co z tych paluszków zostanie jak się zdrapie tą panierkę?
bo ryby w rybie to tam jest niewiele.
paluszki rubne ??? nie lepiej kupic jaka rybe i zrobic na parze z ryzem i warzywami ?? to duzo zdrowiej
ja zdrapuje czasem ze schabowego, jak jest na obiad w domu, a nie chce mi się przyrządzać nic dla siebie:)
tez piekarnik polecam

> > Żadko jadam, raz na kilka miesięcy,ale jak już
> to> jem raz z panierką raz bez. Ta panierka na>
> plauszkach jakoś przyprawia mnie o
> mdłości...Proponuje w takim razie normalne filety,
> albo gotowe dania z restauracji...:P

 

Ryba po grecku wymiata ;-)

Pasek wagi
po usmażeniu można włożyć to plastikowego pojemnika, zamknąć i do mikrofali na dwie minuty ;) wszystko co złe - wyparuje ;) 
Pasek wagi
Dajesz z piekarnika :) nic nie obdrapuj, połowę smaku stracą ;)
Pasek wagi
??
Pasek wagi
to tak jakbyś z pączka zdrapała wierzch a wyjadła tylko środek że niby tłuszczu w środku nie ma
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia? 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.