- Dołączył: 2011-10-27
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 433
16 listopada 2011, 09:14
pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie" bez panierki?
16 listopada 2011, 14:47
mnie tylko zastanawia co z tych paluszków zostanie jak się zdrapie tą panierkę?
bo ryby w rybie to tam jest niewiele.
16 listopada 2011, 15:03
paluszki rubne ??? nie lepiej kupic jaka rybe i zrobic na parze z ryzem i warzywami ?? to duzo zdrowiej
- Dołączył: 2009-06-28
- Miasto: Wyspy Kokosowe
- Liczba postów: 276
16 listopada 2011, 15:06
ja zdrapuje czasem ze schabowego, jak jest na obiad w domu, a nie chce mi się przyrządzać nic dla siebie:)
- Dołączył: 2010-01-30
- Miasto: Słupsk
- Liczba postów: 22630
16 listopada 2011, 15:19
> > Żadko jadam, raz na kilka miesięcy,ale jak już
> to> jem raz z panierką raz bez. Ta panierka na>
> plauszkach jakoś przyprawia mnie o
> mdłości...Proponuje w takim razie normalne filety,
> albo gotowe dania z restauracji...:P
Ryba po grecku wymiata ;-)
- Dołączył: 2011-11-12
- Miasto: Piła
- Liczba postów: 680
16 listopada 2011, 15:46
po usmażeniu można włożyć to plastikowego pojemnika, zamknąć i do mikrofali na dwie minuty ;) wszystko co złe - wyparuje ;)
- Dołączył: 2011-05-25
- Miasto: Alderaan
- Liczba postów: 12878
16 listopada 2011, 16:01
Dajesz z piekarnika :) nic nie obdrapuj, połowę smaku stracą ;)
- Dołączył: 2011-03-01
- Miasto:
- Liczba postów: 504
16 listopada 2011, 16:28
to tak jakbyś z pączka zdrapała wierzch a wyjadła tylko środek że niby tłuszczu w środku nie ma
16 listopada 2011, 17:06
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia?