- Dołączył: 2011-10-27
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 433
16 listopada 2011, 09:14
pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie" bez panierki?
16 listopada 2011, 17:06
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia?
16 listopada 2011, 17:07
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia?
16 listopada 2011, 17:19
Jakby zadała pytanie, co lepsze czy rybne paluszki, czy zwykły filet, to by Twoja odpowiedź miała sens Sayno91.
Jak się domyślasz - w tym wypadku nie ma.
- Dołączył: 2008-11-19
- Miasto: Italia
- Liczba postów: 5574
16 listopada 2011, 17:36
co prawda paluszki rybne bez panierki zbyt smaczne nie sa, ale wiele razy je tak jadlam. nie mialam czasu robic 2 obiadow wiec zrobilam paluszki piekarniku, maz zjadl cale, ja z moich zdlubalam panierke ktora zjadl rowniez malzonek. nie jestes jedyna osoba ktora pomyslala o zjedzeniu po pozbyciu sie panierki, wiec nie przejmuj sie komentami zlych z glodu lasek ;)
- Dołączył: 2011-10-27
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 433
16 listopada 2011, 17:51
zjadłam z panierką ale szczerze? nigdy więcej! reszte wyrzucę albo zawiozę do domu ale na pewno ich więcej nie zjem! pierwsze i ostatnie paluszki rybne w moim życiu. bez różnicy z panierką czy bez
- Dołączył: 2009-09-15
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 2932
16 listopada 2011, 18:07
> pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć
> na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam
> czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie"
> bez panierki?
paranoja, obsesja, czy co?