Temat: zdrapać panierkę z paluszków rybnych?

pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie" bez panierki?
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia? 
a nie lepiej kupić sobie porządną rybkę i upiec w folii a nie zajadać się jakimiś paluszkami z nie wiadomo jakiego pochodzenia? 
Jakby zadała pytanie, co lepsze czy rybne paluszki, czy zwykły filet, to by Twoja odpowiedź miała sens Sayno91.
Jak się domyślasz - w tym wypadku nie ma.
co prawda paluszki rybne bez panierki zbyt smaczne nie sa, ale wiele razy je tak jadlam. nie mialam czasu robic 2 obiadow wiec zrobilam paluszki piekarniku, maz zjadl cale, ja z moich zdlubalam panierke ktora zjadl rowniez malzonek. nie jestes jedyna osoba ktora pomyslala o zjedzeniu po pozbyciu sie panierki, wiec nie przejmuj sie komentami zlych z glodu lasek ;)
zjadłam z panierką ale szczerze? nigdy więcej! reszte wyrzucę albo zawiozę do domu ale na pewno ich więcej nie zjem! pierwsze i ostatnie paluszki rybne w moim życiu. bez różnicy z panierką czy bez
> pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć
> na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam
> czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie"
> bez panierki?


paranoja, obsesja, czy co?
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.