5 października 2008, 17:43
wygląda smacznie i taki pewnie jest, a to było robione na jaką okazję?
zrobię na rocznicę ślubu, już w środę będę się zajadać.
- Dołączył: 2008-04-24
- Miasto: Nowy Wiśnicz
- Liczba postów: 26349
7 października 2008, 12:04
No i co małgos - zrobiłas ??>?
7 października 2008, 12:10
jeszcze nie robiłam torciku, racuszki wczoraj - poezja zjadłąm około 20 dwa a dziś na śniadanie z 8 szt
robiłam taki w czerwcu
![]()
- Dołączył: 2008-04-24
- Miasto: Nowy Wiśnicz
- Liczba postów: 26349
7 października 2008, 12:23
SZczegóły prosimy ![]()
7 października 2008, 12:47
jak skończę papierkową robotę, o teraz to ja was fotkami zasypię, bedę strzelać aparatym jak z armaty
8 października 2008, 23:10
Teraz już wiem dlaczego nic nikt nie widział i tortu mojego też nie ma, musiał komuś posmakować.
![]()
prosze następny, też z czerwca.
Biszkopt chyba umiemy piec, prawda?
Na taki torcik z prodziża potrzeba ok 1,5 l śmietany tortowej 36 %, cukier puder do smaku i z 7 szt śmietanfixu taki biały proszek w niebieskim opakowaniu a na nim podane jest jak zrobić śmietanę do tortu. Pącz też robię tak do smaku, przegotowana woda, cukier do smaku, sok z cytryny i odrobina alkoholu, może być bez niego jeśli tort jest dla dzieci. Nie obsypuję boków okruszkami z biszkoptu tylko *oblatuję* bitą śmietaną. Dekorację kupiłam gotową w sklepie.
9 października 2008, 08:42
hej, z dietetycznych przepisów znam zupe krem brokułowa i ciasto marchewskowe jesli Was interesuje to piszcie to podam!
9 października 2008, 10:58
Nie pytaj czy interesuje tylko pisz ktoś na pewno skorzyta
- Dołączył: 2007-01-12
- Miasto: W Końcu Na Swoim -
- Liczba postów: 18916
9 października 2008, 20:59
Labutko a Ty wiesz ile to ma kalorii,jasny gwint...to chyba by było tylko dla mojej rodzinki a dla mnie do popatrzenia