- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
2 kwietnia 2019, 08:29
Wychodzę z diety 1000/1200 kcal, która trwała około 3 lat. Do tej pory mój jadłospis wyglądał ta
grahamka 80 gram, 2 łyżeczki masła, 1 plaster sera żółtego, 2 plastry polędwicy drobiowe, pomidor, ogóre.
serek wiejski
2 pomarańcze i 1 kiwi lub sałata, pomidor, ogórek, papryka 1/3 kulki mozarelli
4 wafle ryżowe + 60 gram hummusu, pomidor, ogórek
teraz zamieniłam owoce, które jadłam na obiad na kotlety z fasoli ( 1/2 puszki fasoli, cebula, 1 jajko, 2 łyżki mąki) lub warzywa na patelnie + 150 gram piersi z kurczaka, a przed kolacja jem jabłko
Za okolo 2 tygodnie zamierzam dodć kolejne 200 kcal, co sadzicie?
2 kwietnia 2019, 13:33
Dziwie się, ze można wytrzymać na głodówce 3 lata! Dla mnie jeden dzień jest nie do zniesienia na 1000kcal, a co dopiero pracować lub uczyć się na takim głodzie przez kilka lat. Nie czułaś głodu ani żadnych słabości?
2 kwietnia 2019, 13:50
nie czuje dosłownie uczucia głodu po prostu coś bym sobie zjadła, ale to nie jest głod. Wiem jednak ze to nie jest zdrowe i chce wyjść z tego. Poza tym co dwa tygodnie w sobote, wychodze na miasto coś zjeśc i jem wtedy 2 kawałki pizzy/ małego falafela zamiast kolacji, moze dlatego nie rzucam się jakos na jedzenie
2 kwietnia 2019, 14:19
Organizm bardzo się przystosowuje i niestety trudno czuć głód jak tak długo tak niewiele się jadło :/
2 kwietnia 2019, 15:44
Ja bym się załamała, gdybym na "utrzymaniu" miała jeść 1000 (sic!) kalorii...
2 kwietnia 2019, 15:45
Ja bym się załamała, gdybym na "utrzymaniu" miała jeść 1000 (sic!) kalorii...