- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
4 października 2018, 21:56
Hej,
Takich tematów było już kilka co prawda, ale są już dosyć stare a Vitalia chwali się, że dużo sie zmieniło w przepisach ;)
Jak wygląda dopasowanie produktów na dietach Vitalii teraz jeżeli chodzi o kolejne dni/posiłki?
Chodzi mi o sytuacje, w których zużywamy na przykład pół awokado albo pół pomarańczy. Czy na siłę musicie wtedy szukać zamienników do innego dania bo inaczej się marnuje czy jest to rozsądnie poukładane? ;)
Z góry dzięki! ;)
Edytowany przez BordoLova 4 października 2018, 21:56
12 stycznia 2019, 14:22
Odnoszę wrażenie, że osoba, która układała przepisy nigdy nic z nich nie ugotowała. Nie ma mowy, żeby zaakceptować plan na tydzień bez wymieniania posiłków, bo marnuje się sporo, przy garach też trzeba sporo czasu spędzić.
12 stycznia 2019, 14:32
A mi te przepisy bardzo odpowiadają.
23 stycznia 2019, 18:16
Odnoszę wrażenie, że osoba, która układała przepisy nigdy nic z nich nie ugotowała. Nie ma mowy, żeby zaakceptować plan na tydzień bez wymieniania posiłków, bo marnuje się sporo, przy garach też trzeba sporo czasu spędzić.