Temat: 21.03.2011r Dukan wiosenny start ! zapraszam

Zapraszam do wspólnego Dukania ;-)))
 
nie moglam sie zmobilizowac do diety ale jak bedzie nas wiecej to bedzie łatwiej wiec zapraszam wszystkich chetnych .
ja zaczynam diete po raz kolejny cos juz o niej wiem ale chetnie sie dowiem wiecej wiec dzielmy sie wszystkim BUZIAKI

masz same bialko jedynie kakao jest dodatkiem po  prostu daj mniej kakaa:P bez przesady z tymi ograniczeniami ja kupuje dziewczyny ser twarogowy 1 kg 6.5 % i dodaje go wlasnie do nalesnikow i jest git czytalam ze niektore dziewczny rowniez podobnie robily i tsakze chudly...wazne by nie naduzywac niedozwolonych rzeczy :)

beatko smakowicie wyglada a jeszcze lepiej smakuje:P

no tak, bo bardzo ciężko jest znaleźć rzeczy 0% tłuszczu..
ja np. serki homo 3%
serek lekki wiejski 3%
i mam nadzieję, że to mi nie zaszkodzi
nadziejka ja tak samo i sie nie przejmuje :) jakos schudlam te 4 kg zreszta zapewne spadlo jeszcze z kg od ostatniego wazenia bo ok 2 tyg sie nie wazylam zrobie to w piatek i powiem Ci ile wlasnie schudlam na tych wcale nie niskich procentach :P:P
3% to moim zdaniem niskie procenty :p haha
a te 4 kg w jakim tempie zrzuciłaś ?;>
3 tyg....
nadzieja a gdzie Twoj pasek??:P

dobra dziewczynki ja zmykam paciu ranoo trzeba wstac;/

buziaki i do jutra!!!

prosze mi nie grzeszyc hihihih

własnie nie wiem cholera gdzie mój pasek, nie mogę go ustawić

nadzieja60 musisz wejść w moje konto i na dole po lewej masz paski wagi i tam ustawiasz co chcesz :)

a tosty będę robiła pierwszy raz :) przepis jest taki:

Składniki:

- po 2 łyżki otrąb owsianych i otrąb pszennych
- 1 łyżka serka wiejskiego
- 1 jajko
- przyprawy do smaku: sól, pieprz oraz inne ulubione przyprawy i zioła
- dowolne dodatki - oczywiście tylko te dozwolone (papryka, cebula, ogórek, pieczarki, szynka )

Sposób wykonania:

wszystkie podane składniki mieszamy w misce, dodajemy pokrojoną szynkę (chudą) lub inne dodatki. Ciasto wlewamy do sandwicza i pieczemy około 10 minut - do momentu aż tosty staną się pulchne i rumiane.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.