Temat: 21.03.2011r Dukan wiosenny start ! zapraszam

Zapraszam do wspólnego Dukania ;-)))
 
nie moglam sie zmobilizowac do diety ale jak bedzie nas wiecej to bedzie łatwiej wiec zapraszam wszystkich chetnych .
ja zaczynam diete po raz kolejny cos juz o niej wiem ale chetnie sie dowiem wiecej wiec dzielmy sie wszystkim BUZIAKI

beatko jak cos zapraszamy...:)

anula bedzie dobrze ja wlasnie musze w koncu wrzucic warzywka bo cos opornie mi one ida:P:P:P

Czarnulka a zdradz jak robisz te pyszne naleśniki i z czym
hej hej dziewczyny  u mnie kilogram w dól :) w sumie już trzy
dziewczyny a ile dni jesteście bądz byłyscie na I fazie?
Pasek wagi

mariloa gratuluje:)

nadzija:P prosze sa to przeze mnie wymyslone nalesniki kakaowe pycha ale na razie sie nimi przejadlam :P:P bo zarlam je bez opamietani tak mi smakowaly wiec przepis wyglada tak

2 jaja

2 lyzki otreb owiasnych

1 pszennych

2 lyzki serka twarodowego tego zmielonego

wszio razem wymieszac dokladnie

a teraz slodzik rozpuscic w odrobinie goracej wody  i wlac ok /1/2 szklanki mleka do tego 1 lyzka kakao ta mase wymieszac znaczy sie mleko slodzik i kakao i wlac do wyzej wymienionej masy i to na patelnie oczywiscie tak jak nalesniki nakladamy z tego wychodzi 5 pulchniutkich nalesnikow a dodaje jeszcze odrobina aromatu waniliowego i lyzeczke przyprawy korzenej :P:P

pycha!!!!!!!!!!!!!1

oczywiscie masa sernikowa na nalesnika ktora robie tak

kupuje serek twarogowy nalesnikowy 5% i lacze go z duzym jogyrtrm naturralnym razem mieszam i wychodzi cudna masa ktra wystarczy mi na kilka razy :P:P:P

beatko ja 8 dni ale zwykle jest sie po 5 dni max do 10:)ale 5 jest idealnie:)
nadzieja serek waniliowy a nie twarogowy hihihih ale sie zakrecilam :) oczywiscie 500 gr i duzy jogurt naturalny:)
tazke jutro mozesz wyprobowac;p;p;p jesli naliesniki nie beda sie scinac to proponuje dodac jajko do tej masy nalesnikowej:)
jestescie w ogole?????????????
Czarnulka to brzmi na prawdę pysznie !!

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.