Temat: Proteinki - nowa grupa =)

Czy ktoś ze mną od dzisiaj zaczyna, szukam stałejg rupy dziewczyn do sprawdzania i pilnowania się nawzajem =)
Pasek wagi
ja jeszcze dzis nie ale jutro mam zamiar zaczac wiec bede ci towazyszyc , bo samej to ciezko, to juz moj drugi raz , w maju schudlam 8 kilo ale teraz bylam ponad misiac na wakacjach i przybylo mi 3 kilo
Pasek wagi
hejo,
ja już zaczęłam tydzien temu. Jestem obecnie na 2 fazie. Bedzie mi raźniej w grupie :)

ale się ciesze =) już myślałam że będe sama

 

szkotkawawa jakie efekty?

Pasek wagi
zaczynam za tydzień... po egzaminie ;]  jak na razie zycze Wam powodzenia :)
przez pierwszy tydzień schudłam 2kg. Dukan zaplanował mi 2,2 ale myślę, że to przez wszystkie rozliczne diety jakie dotychczas stosowałam.
Walczę ze sobą, uwielbiam dni warzywne, bo wtedy jem zupy itp. Na samych proteinach też nie jest źle, ale narazie eksperymentuje co mi smakuje, więc jest parę potraw do których się zraziłam
ja zaczelam dzisiej, pierwsza faza ma trwac 7 dni u mnie :)
Witam od poniedziałku jest już grupa proteinowa możecie dołączyć zapraszamyDieta Dukana od 6 września 2010
Idź do:  1  ...  25  26  27 
Witam was :) też zaczęłam w ubiegły pt i z chęcią też do was dołączę :) I zaproszę tam gdzie OREA :) 



Najskuteczniejsze odchudzanie w Polsce.

Składniki (na dużą okrągłą blaszkę):

  • 1kg białego sera do sernika
  • 7 żółtek
  • 8 białek
  • 4 łyżki skrobii/mąki kukurydzianej
  • 1 szkl mleka
  • zapach waniliowy (ok.10kropel)
  • 6 łyżek słodzika w płynie (1łyżka słodzika=3łyżeczki cukru)


Ser, mleko, skrobię, żółtka, słodzi i zapach waniliowy dokładnie zmiksować. 5 białek ubić na sztywno i dodać do masy serowej. Wychodzi płynna masa. Wylać do formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec w 180st. Po około 50 min pieczenia wyłożyć na sernik bezę: 3 białka ubić z 2 łyzkami słodzika. Piec ok.20-25min do zarumienienia się bezy i suchości patyczka. Zostawić do wystygnięcia. Sernik nalezy do tych, które opadają po wyjęciu z piekarnika, więc Wasza beza również opadnie w tym miejscu, gdzie opadl sernik.

Wsadzić do lodówki i tam przechowywać. Ze względu na ilość skrobii/mąki kukurydzianej cały sernik ma nam wystarczyć na 4 dni.Przepis ze strony  www.dukan.blox.pl

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.