- Dołączył: 2009-04-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1145
24 lipca 2010, 14:52
Cześć Dziewczyny,
dzisiaj zaczęłam pierwszy dzień fazy uderzeniowej. Jak ta dieta działa na Was? Ładnie chudniecie? Jakieś niemiłe skutki uboczne( chodzi o te opisywane, brzydki zapach z ust, zatwardzenia) Jesteście/bywałyście głodne?
Przepraszam, że tyle tych pytań, ale milion tu wątków i ciężko wyłuskać odpowiedzi na to co nurtuje mnie najbardziej:)
Pozdrawiam!
- Dołączył: 2009-01-05
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 31614
5 sierpnia 2010, 18:14
i broń cię Boże z fruktozą....
już bym wolała owoc zjeść,bo przecież one mają fruktozę,a nam nie wolno owoca żadnego!!!
- Dołączył: 2008-03-30
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 205
5 sierpnia 2010, 18:37
ja kupilam aspartam w pudrze w sloiku... myslalam ze mozna tylko aspartam :( jesli jest cos lepszego to co?
- Dołączył: 2008-03-30
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 205
5 sierpnia 2010, 18:38
a czy wiecie moze dlaczego te serniki tak opadaj? w piekarniku pieknie wyrasta a potem bach i leci na dol :(
- Dołączył: 2008-03-30
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 205
5 sierpnia 2010, 18:47
aha chcialam napisac cos na temat wagi :) rano po obudzeniu 62,7, po dwoch godzinach 63,2.... teraz po zjedzeniu sniadania i obiadu i wypiciu 2 kawy i pol litra coli waga pokazuje 62,9 .... hmmmm :))))))))))))))))) bardzo mnie to cieszy :)))))))))))))))) myslalam ze pod koniec dnia waga wzrosnie nawet o 1 kg a tutaj taka mila niespodzianka :)) ciekawe ile bedzie jak jutro rano wejde na wage :))
- Dołączył: 2009-05-25
- Miasto: Serce Marcina
- Liczba postów: 6741
5 sierpnia 2010, 18:47
moja mama zawsze jak piekła sernik taki tradycyjny to zostawiała po upieczeniu zostawiala go na jakieś 10minut w piekarniku, a potem na kolejne 5 minut uchylała delikatnie drzwiczki piekarnika.. nigdy jej nie opadł...
- Dołączył: 2008-03-30
- Miasto: Zabrze
- Liczba postów: 205
5 sierpnia 2010, 20:16
Agniczka dziekuje za rade :)) ja dzisiaj nie wyjelam sernika od razu tylko uchylilam piekarnik i tak godzine czekalam az ostygnie, troche opadl ale chyba mniej :) nastepnym razem zrobie tak jak piszesz, tylko nie wiem czy to nie zalezy od skladu sernika (ten moj jest bez maki ) :))
- Dołączył: 2009-05-25
- Miasto: Serce Marcina
- Liczba postów: 6741
5 sierpnia 2010, 20:22
tego też nie wiem właśnie, jeszcze nie piekłam dukanowego sernika, dopiero mam zamiar i mysle ze zastosuje te taktyke.
- Dołączył: 2009-01-05
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 31614
5 sierpnia 2010, 21:07
opadnie i to mocno,mało mąki to dlatego,ale i tak dobry w smaku....