8 sierpnia 2008, 09:05
Witam
Niedlugo chciałabym przejść na tą właśnie dietę. Dużo się naczytałam na innych forach o jej dobrych skutkach i postanowiłam spróbować. Problem w tym że trochę za mało o niej wiem. Może korzystałyście z niej?? Macie jakieć informacje, e-book??
A może ktoś byłby skłonny zeskanować książkę albo zrobić zdjęcia i mi je udostępnić??
Za wszelkie informację będę BARDZO WDZIĘCZNA !!!!!
POZDRAWIAM!!!
- Dołączył: 2006-01-04
- Miasto: Na Koncu Wsi
- Liczba postów: 109738
18 maja 2009, 13:09
ja tam jedlam duzo na cieplo ale tez trzeba przy garach sie nastac
- Dołączył: 2006-01-04
- Miasto: Na Koncu Wsi
- Liczba postów: 109738
18 maja 2009, 13:13
rosolek na cycku zaciagany roztrzepanym jajkiem
ogorkowa tak samo robiona tylko trzeba pilnowac aby na jeden raz zjesc 100 gr cycka
pulpety na rosole gotowanie rozne drobiowe i wolowo -wiepsz same wolowe nie sa dobre za suche ..a pulpety z cyckow to lepiej pieczarek dodac nie sa takie suche
piers w pianie
jak bylam na na przemiennej to wiadomo w warzywach wszystko mozna robic
no i galereta z piersi ale to zas zimne
18 maja 2009, 13:38
AnowiCe w ile stracilas swoje kg?? wszystkie na protalu?
- Dołączył: 2009-03-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 814
18 maja 2009, 14:42
Na fazie z warzywami tak jest mnóstwo mozliwości.
Choćby zupy, gołąbki itp. Juz dodatek odrobiny warzyw, pieczarek i danie gotowe, ale na samych proteinach w dodatku dla osoby nie mięsożdernej tak jak ja jest trudno.
Ja w ogóle od lat nie jadam czerwonego mięsa - tylko drób i ryby, najchetniej w sosach a tego nam nie wolno..
- Dołączył: 2009-03-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 814
18 maja 2009, 14:46
Ostatnuio robiłam piersi kurczaka w marynacie z jogurtu z przyprawami i potem smażone na odrobinie parafiny - pycha ale po 4 razach takiego jedzenia juz mi zbrzydło.
Dziewczyny na fazie bez warzyw jak jecie drób?
Bo ja gotowanego nie lubię, pieczonego tez nie bo suche a ile można smażyc bez panierki w kółko to samo?
Dzisiaj jajecznicę ze szczypiorkiem sobie na kolacje usmażę.
18 maja 2009, 15:16
Myślicie, że kostka twarogu chudego na raz to za dużo? Bo właśnie pochłonęłam...tak mi smakowało.
- Dołączył: 2009-03-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 814
18 maja 2009, 15:18
Ja sobie rozrabiam twaróg z jogurtem ale na słodko juz tez mi zbrzydł a ze szczypiorkiem i rzodkiewką na samych proteinach nie wolno - naprawde juz coraz mniej mam pomysłów na jedzenie
- Dołączył: 2006-01-04
- Miasto: Na Koncu Wsi
- Liczba postów: 109738
18 maja 2009, 16:44
angel444 pisalam o fazie czysto proteinowej ...no ale jak gotowanego nie lubicz to ciezka sprawa ...ja polewam mieso sosem z jogurtu ...raz z czosnkiem , raz z koperkiem ,raz z innymi ziolami ....