- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 stycznia 2012, 11:05
Edytowany przez Golebica 1 czerwca 2012, 18:45
18 lutego 2014, 14:45
18 lutego 2014, 16:33
18 lutego 2014, 16:34
A gdzie kupujesz serek homo 0%? U mnie jest tak ...musi być rygor bez odstępstw zero niedozwolonych rzeczy bo inaczej wszystko idzie w łeb. Także od dziś surowo podchodzę do siebie zero ulgi.......
18 lutego 2014, 19:03
18 lutego 2014, 19:24
Edytowany przez gruszka73 18 lutego 2014, 19:26
18 lutego 2014, 22:20
19 lutego 2014, 09:18
Edytowany przez Pepperr 19 lutego 2014, 09:20
19 lutego 2014, 09:45
a upiecz sobie dukan sernik np na ksylitolu,masz i słodkie i..dozwolone,albo jakiekolwiek dukanowe ciasto
19 lutego 2014, 10:15
19 lutego 2014, 16:08
Jesli chodzi o serniki, to ja osobiście wolę te na zimno. Kiedyś piekłam, ale nie wiem, czy to wina mojego piekarnika, czy moich umiejętności, bo na wierzchu wyszła mi taka dość twarda (gumowata) skórka i nie smakowała mi. Przepis na sernik na zimno jest u mnie w pamiętniku na 2 stronie