- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 stycznia 2012, 11:05
Edytowany przez Golebica 1 czerwca 2012, 18:45
8 sierpnia 2013, 07:54
co ja gadam...o kg w gore!!! :(
8 sierpnia 2013, 07:56
500g chudego sera, 2 jajka, 5 łyżek maizeny (chociaż z braku laku ja robię z mąki kukurydzianej), odrobina soli i do posypania na wierzch słodzik lub jak kto woli cynamom czy jogurt.Wrzucam do gotującej się wody i dosłownie po chwili trzeba wyjąć żeby się nie rozpadły.Mam gotowe w lodówce, wpadaj, poczęstuję ;)
Edytowany przez 8 sierpnia 2013, 08:00
8 sierpnia 2013, 09:29
Edytowany przez 8 sierpnia 2013, 09:30
8 sierpnia 2013, 11:13
wiatam ja 2 raz już na dukanie :)
za 1 razem po 2 ciąży w 2010r było 8kg w dół w3 4 tygodznie :)
teraz startuje z 62 i chce dobic do 55 :) wg testu dukana 1 f trac ma 2 dni :) dziś mam 2 dzień F2 :) pozdrawiam :) i powodzenia
00anulka00 - na dukanie najlepiej wazyc się 1 x w tygodniu dla własnego spokoju :)
8 sierpnia 2013, 11:48
8 sierpnia 2013, 11:53
Spokojnie możesz używać naszej ziemniaczanej. Dukan...poleca QQ bo ziemniaczanej nie znają.Już nieraz wrzucałam skład...i obie skrobie mają taki sam...a nasza ma nawet mniej węgli...Jak chcesz mieć bardziej białkowe kluski...daj 3 białka bez żółtek...albo jajko + 2 białka.
8 sierpnia 2013, 13:17
8 sierpnia 2013, 18:59
Elima, mówisz o mące ziemniaczanej? Jesteś pewna, że można używać maki ziemniaczanej? W sklepie widziałam mąkę ziemniaczaną, skrobię ziemniaczana, mąkę kukurydziana. W almie w końcu dostałam mazeinę, ale jezeli można używać zamiennie skrobi czy maki ziemniaczanej lub maki kukurydzianej, to dajcie proszę znać. Ja się na tym kompletnie nie wyznaję.Spokojnie możesz używać naszej ziemniaczanej. Dukan...poleca QQ bo ziemniaczanej nie znają.Już nieraz wrzucałam skład...i obie skrobie mają taki sam...a nasza ma nawet mniej węgli...Jak chcesz mieć bardziej białkowe kluski...daj 3 białka bez żółtek...albo jajko + 2 białka.
8 sierpnia 2013, 20:37
Elima, mówisz o mące ziemniaczanej? Jesteś pewna, że można używać maki ziemniaczanej? W sklepie widziałam mąkę ziemniaczaną, skrobię ziemniaczana, mąkę kukurydziana. W almie w końcu dostałam mazeinę, ale jezeli można używać zamiennie skrobi czy maki ziemniaczanej lub maki kukurydzianej, to dajcie proszę znać. Ja się na tym kompletnie nie wyznaję.Spokojnie możesz używać naszej ziemniaczanej. Dukan...poleca QQ bo ziemniaczanej nie znają.Już nieraz wrzucałam skład...i obie skrobie mają taki sam...a nasza ma nawet mniej węgli...Jak chcesz mieć bardziej białkowe kluski...daj 3 białka bez żółtek...albo jajko + 2 białka.
Edytowany przez 8 sierpnia 2013, 20:37
8 sierpnia 2013, 21:17