Temat: Chętni na dietowanie od 02.01.2012:)

Niestety nie mogę sie ogarnąć i zacząc dietę, liczę na magiczną datę 02.01.12. Zapraszam do zapisywania się i wspierania siebie i innych. Moim motywatorem największym jest 1. komunia w maju mojego brzdąca i 2. wakacje ze znajomymi, którzy nie widzeli mnie na żywo przez ok 5 lat. (czyli 10-12 kg temu). Chociaż do tej pory nie mogłam sie zmotywować to zastanawiam sie jak będzie w styczniu.

Dziś już Ciebie Elimko  żegnam i Wszystkie Koleżanki . Czeka mnie jutro cięzki dzień , muszę coś załatwic pilnego i już się stresuję. Do pogaduszek jutrzejszych . Trzymamy się razem . Pozdrawiam.
Pasek wagi
U mnie jest przepis na dużą blaszkę...Tylko pamietaj....białka daj jak się zaczyna masa ścinać...

Dobrej nocy
Ale piszecie o pysznościach. A tego Twojego budyniu Elu musze wypróbować.
Próbuj....ja to jak ugotuje nim wystygnie już podjadam....

Aaa i jak będziesz gotować z 1/2 litra...to gotuj w wiekszym garnku....bo jak spienisz lekko te biała z proszkiem i zimnym mlekiem..potem w garze strasznie rośnie trzeba długo mieszać
łasuch z Ciebie:)
I to jaki....dziś np mi się zachciało kostki z gotowanego twarogu i zrobiłam...zjadłam całą 
Będę pamiętać o większym garnku:)
Kostki z gotowanego twarogu??? A co to takiego? Jak to robisz?
http://vitalia.pl/index.php/mid/49/fid/341/diety/odchudzanie/du_id/1084241/page/12

Pod tytułem ciągutki...
Ja zrobiłam dziś z małej ilości...bo miałam mało twarogu,
rzucasz ser na gotujące się mleko....jak się  oddzieli serwatka po 5 min już gotowe..odcedzasz i do rondla...dajesz składniki i dalej jak w przepisie
Aaa to mam ten przepis, bo wydrukowałam sobie go już wcześniej.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.