- Dołączył: 2011-08-23
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 70
22 grudnia 2011, 12:55
Niestety nie mogę sie ogarnąć i zacząc dietę, liczę na magiczną datę 02.01.12. Zapraszam do zapisywania się i wspierania siebie i innych. Moim motywatorem największym jest 1. komunia w maju mojego brzdąca i 2. wakacje ze znajomymi, którzy nie widzeli mnie na żywo przez ok 5 lat. (czyli 10-12 kg temu). Chociaż do tej pory nie mogłam sie zmotywować to zastanawiam sie jak będzie w styczniu.
16 lutego 2012, 16:53
Upiekłam dziś chlebek i wiecie co do niego dodałam?!
Przyprawę do... BIGOSU i powiem Wam, że lepszego chlebka nie jadłam.
A na kolację zafunduję sobie pastę z makreli i jajka.
Edytowany przez 16 lutego 2012, 16:53
- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Stalowa Wola
- Liczba postów: 34
16 lutego 2012, 16:59
Witam was dziewczyny! Ja zaczęłam swoja przygodę z dukanem po raz drugi. Aktualnie jestem po trzecim dniu fazy uderzeniowej i 2,5 kg za mną!
![]()
Jestem bardzo zadowolona z efektow jak narazie, wiec z łatwością powstrzymuje się od zjedzenia pączka. Pocieszę się ciasteczkami otrębowymi i nawet powiem ze mi bardzo smakuja :p Znalazłam dużo świetnych przepisów i wierzę, że tym razem się nie poddam
![]()
. Życze wszystkim miłego i niezbyt tłustego czwartku!!
- Dołączył: 2011-02-19
- Miasto: Za Doliną
- Liczba postów: 6306
16 lutego 2012, 17:47
ja jakos nie mogę zebrać sie do pieczenia tego chlebka z przepisu Elimy a powiem że zjadłabym jakąś kanapeczkę. piekłaś tez z tego przepisu?
16 lutego 2012, 18:03
Tak. Z przepisu Elimy. I wyszedł na prawdę smaczny. To już 3 chlebek z tego przepisu i powiem Ci ze pierwszy wyszedł zakalcowaty, drugi lepszy a ten z tą przyprawą to po prostu najlepszy!
16 lutego 2012, 18:10
Witaj Elu! Właśnie się zastanawiałam gdzie jesteś. Bo brak na Twoich dobrych rad.
Mogłabyś spojrzeć na mój przepis na owsiane i powiedzieć czy przesadziłam z dozwolonymi produktami.
- Dołączył: 2011-02-19
- Miasto: Za Doliną
- Liczba postów: 6306
16 lutego 2012, 18:16
Witanko Elimko.
Racja ta babeczka piernikowa w wersji na słodko jest super , robie sobie często i na nia daje ze 2 łyżki serka homo.
Chlebek może nie za dużo zachodu , tylko boje sie że go popsuje , że drożdże nie wyrosną i walnę zakalec.
Ale upieke obiecuję.
- Dołączył: 2011-02-19
- Miasto: Za Doliną
- Liczba postów: 6306
16 lutego 2012, 18:20
No powiem , że pewno bym zjadła . Nic nie można marnować na Dukanku.