- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 marca 2018, 01:01
Jestem coraz bliżej podjęcia decyzji o diecie pudełkowej. Chciałam dowiedzieć się od osób doświadczonych w tej kwestii jak coś takiego wygląda w praktyce. Moim głównym problemem jest brak czasu na gotowanie a trochę do zrzucenia balastu mam. Czy przy kateringu można wyrobić sobie dobre nawyki, czy 1600kcal to nie za mało kiedy dietetyk wyliczył 2010kcal no i oczywiście czy przełoży się to na jakiś efekt zrzutowy u osoby takiej jak ja - czyli jedzącej nieregularnie? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Z góry mówię, że cena nie robi na mnie wrażenia bo potrafię wydać więcej na niezdrowe jedzenie byle coś zjeść kiedy nie mam czasu na studiowanie menu fit restauracji a o gotowaniu nie wspomnę. Urzejmie proszę nie wstawiać również żadnych linków, reklam i nazw "polecanych" kateringów bo interesują mnie tylko prawdziwe opinie i doświadczenia :)
Pozdrawiam cieplutko!
3 kwietnia 2018, 01:10
2 lata temu stosowałam dietę pudełkową przez 3 miesiące, zjechało ze mnie aż 17 kg. Niestety posiłki były strasznie monotonne, więc zmieniłam firmę na inną i to był kolosalny błąd. Posiłki były bardzo smaczne, ale niestety waga przestała spadać. Nie mam pojęcia dlaczego.
Po całkowitym odstawieniu diety pudelkowej wróciły mi kilogramy, a aktualnie nie jestem w stanie finansowo opłacić całego miesiąca diety pudełkowej, bo to jednak naprawdę DUŻY wydatek.
25 sierpnia 2021, 14:42
Ja jestem na diecie z Warszawskiego Wiktu i nie narzekam. Jedzenie jest bardzo smaczne i nie chodzę głodna a jestem na redukcji. Długo myślałam czy zdecydowac się na pudełka, bo nie lubię gotować i nie mam na to czasu. Ostatecznie wyliczyłam koszty gotowania i zakupów oraz cateringu. Wyszło na to, że catering jest lepszą opcją.