Temat: Dieta 1000/1200 od 3.01.11

Wiadomo najlepiej od poniedziałku   ja mam zamiar przejść na diete 1000 - 1200 kalori  .. zapraszam wszystkie chętne do diety, wspierania się, dzielenia się radami  , sukcesami i rzadziej porażkami ...  moze nie bedziemy robic zadnych tabelek .. poprostu jak cos spadnie to zapisujmy ile :d i cieszmy sie z tego ..
jasne, choc latwo nie jest, u mnie rano musli, potem 3 mandarynki, na obiad poki co nie mam wizji

niecierpliwaAga jedz lepiej kilka posiłkow małychi czesto niz np. tylko obiad to jest najgorszy s[osob na chudniecie po pierwsze długo tak nie wytrzymasz a po drugie nie dostarczysz organizmowi wszystkich składnikow a w 1200 kcal jest dobre to ze mozna jesc to na co ma sie ochote byle by nie przekroczyc 1200kcal

a co do obiadow nie mam juz pomysłow moze ktoras z was cos poleci??????

Pasek wagi
vitaliakaa ja tez szukam inspiracji, mam pustke w glowie a o 13 jem obiad  







chyba zrobie pulpety , lepsze to niz smazone mielone hihi i do tego 2 ziemniaki (uwielbiam ziemniaczki)

Pasek wagi
hmm to jest mysl, a jaki robisz sosik do tych pulpetow???

dziewczyny myslicie ze raz w tygodniu mozna sobie pozwolic na cos smazonego??? np .kotlet schabowy??? tylko ma bardzo duzo kcal

znam fajna strone tam jest wszystko w porcjach i w pojedynczych sztukach co ile ma kcal super jest ta strona zobaczcie sobie

ilewazy.pl

Pasek wagi
własnie bez sosiku uwielbiam sosy ale teraz sobie odpuszcze  nie chce dodatkowych kcal wole zjesc za to wiecej ziemniakow hihi
Pasek wagi

niecierpliwaAga moja rada jedz co 3 h w małych porcjach wtedy  nie bedziesz taka głodna

jak chcecie robić pulpet polecam sos do spagethi gotowy i w tym zrobić pulpety taki sos nie ma duzo kalorii a do tego miesko drobiowe mielone

Pasek wagi
na naszej diecie mozna jesc wszystko tylko w mniejszych ilosciach ale i tak wole obiad jakis dietetyczny, tylko pomysłow brak
Pasek wagi
a jakby np z przecieru i jogurtu naturalnego zrobic?? malo kalorii a sosik jest

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.