Temat: Montignac

Czy któraś z Vitalijek stosuje sposób żywienia Montignac?
mam nadzieję, że nie jestem tu sama...
opiszmy przygodę z Montignac, efekty, zalety i wady...
Czekam na wasze wpisy:)))



Pasek wagi
naprawde mozna tunczyka do makaronu?? w 1 fazie?? och! kamien z serca mi spadl:) dziekuje!!:*
mozna mozna, zarowno do T jak i W posilkow;)nawet wskazane bym powiedziala;)

hura:D ale sie ciesze!! :) to good! myslalam ze 1 faza jest restrykcyjna:)

z tuńczykiem nie próbowałam, ja widzę ze wy dziewczyny bardzo profesjonalne podejście macie do tej diety, ja jadam byle jak byle szybko coś przyrządzić i nigdy nie ograniczałam się np do 100 gr makaronu. 1/2 kg miałam początkowo na 2 posiłki, teraz mam na 3 :)
ale ja startowałam z duuuzej wagi, wiec pewnie i tak podziałało. Jeżeli ktoś przechodzi z niskokalorycznej, to początkowo może przytyć na MM. moja koleżanka już 16 kilo zgubiła od 1 marca, nie ćwiczy dodatkowo a i tak waga spada. Wiec ja dziekuje MM ze w ogole jest. Ale powiedzcie jak przelamac wstręt do warzyw? coś sie przejadlam chyba nimi i jak teraz sa tanie to ja po prostu nie mam ochoty....a czy fasolka szparagowa to białko czy warzywa?
Pasek wagi

fasolka to do posilkow WW:)

 

czyli jak jadłam dzisiaj z kurczakiem to zle...
Pasek wagi
dobrze :) fasolka szparagowa zielona  wg książki "Montignac" dla kobiet może być spożywana w obu rodzajach posiłków, jest wręcz zaliczana do warzyw zielonych - sama lubię to zwróciłam uwagę :)
a tak rzeczywiscie! fasolki typu jas, czy czerwona to tylko WW, a zielona szparagowa to jako warzywko do wszystkich posilkow:)
ufffff, ucieszyłam sie bardzo:)) bo lubie szparagowa bardzo. I ciekawa ta książka dla kobiet?

Pasek wagi
Pytasz o ksiazke która kupiłam?;> tą "jesz, by schudnąć" nawet jeszcze nie zaczęłam ją czytac, bo mój czas pochłaniają plenery malarskie... i remont w domu... ale jak bedzie luz to poczytam ją:) ale za to bardzo dużo czytam forum  montignacowski:) polecam!!

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.