- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 lutego 2010, 20:54
3 maja 2011, 10:44
3 maja 2011, 17:54
3 maja 2011, 20:47
3 maja 2011, 20:59
witaj Lusi, tak trzymaj!
kurde a u mnie nadal zero spadku:(((( dlaczego???? wszystko idzie ok.
Edytowany przez beteczka 3 maja 2011, 21:00
4 maja 2011, 22:45
4 maja 2011, 22:47
Witam dziewczyny!
Melduje się nowa w grupie, która chce zabrać się w końcu za siebie porządnie z Montignackiem ! :)
5 maja 2011, 15:53
Edytowany przez truska5 5 maja 2011, 15:54
5 maja 2011, 17:58
Dziewczyny, proszę o pomoc! Zaczynam dopiero z Montim ( jak go sobie zdrobniale nazywam ;) ) i nie wiem, czy mój wczorajszy jadłospis jest w porządku, czy czegoś źle nie połączyłam.... po prostu dopiero wciągam się w temat i muszę się przyzwyczaić. Tak więc proszę was bardzo o ocenę
Śniadanie - otręby ( granulowane niestety ) z mlekiem odtłuszczonym i odrobina jogurtu naturalnego
Później po 3 godzinach pomarańcza.
Obiad - mięso pieczone plus surówki ( co do jakości to nie wiem, stołówka)
Kolacja - jogurt naturalny plus kilka cienkich skibek chrupkiego pieczywa
W między czasie woda nieięgazowana, herbaty, słaba kawa rano.
To wszystko wydaje mi się zbyt normalne...może źle coś zrobiłam? To było : za smaczne, w porcjach którymi się naprawdę najadłam ( np. pełno surówki i sporo mięsa, powiedziałabym, że pół na pół...) i ogólnie super się po tym czuję. Ani nie pełna, ani głodna ani nic....więc coś tu nie tak, no bo to jest dieta?? Ja po prostu na bank robię coś źle...proszę, pomocy!!! Jakie powinny być porcje? I proporcje ( ile czego? )
5 maja 2011, 18:00
5 maja 2011, 19:38
i jeszcze jedno pytanie : czy mogę połączyć 100 g makaronu pełnoziarnistego z serkiem wiejskim 3%?