- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
11 czerwca 2009, 14:55
Edytowany przez calineczkazbajki 16 sierpnia 2011, 19:59
21 września 2009, 11:10
21 września 2009, 11:41
21 września 2009, 12:37
21 września 2009, 20:11
22 września 2009, 08:21
22 września 2009, 08:40
22 września 2009, 10:16
Witajcie dziewczyny :)
Ja też już tu się w sumie zadomowiłam, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko :)
Szybka potrawa z bakłażanów:
Bakłażany pokroić w 2 cm plastry, posolić i chwilę odczekać. Powstałą na nich wodę zetrzeć ręcznikiem papierowym, plastry wybełtać w oleju z jednej i drugiej strony i wstawić do piekarnika na 150 stopni. Po 10 minutach przykryć żółtym serem, serem pleśniowym, jakim kto lubi i piec w piekarniku aż ser się roztopi.
Można zrobić szybszą wersję w mikrofali - bakłażany na 3 minutki, potem przykryć serem i jeszcze na ok. 2 min. ... w piekarniku ser się bardziej spiecze.
Smacznego
aha - z cukinią też tak można ;)
Edytowany przez rrogue 22 września 2009, 10:17
22 września 2009, 10:29