Temat: co jest? :(

Jestem zalamana! Tyle mialam pozytywnej energii i motywacji. Zdrowo sie odzywiam, nieduzo jem, cwicze... Stanelam dzis na wage i jest 1,5kg wiecej po tygodniu! Co robie zle? Az mi sie odechcialo wszytskiego, ledwie dzis zmiescilam sie w jeansy, w ktore zwykle wchodze bez problemu. 
cierpliwośći ..moze waga wzrosła  bo zaczeły rosnąc mięsnie, żyj tym dobrym trybem dalej a zobaczysz będą efekty zadowalające z czasem
Ja na początku, jak zaczynałam ćwiczyć i miałam zakwasy to zawsze więcej ważyłam:)
Pasek wagi
Nie załamuj się, bo skoro ćwiczysz to powinnaś użwać centymetra. Tak jest, że waga może stanąć albo wzrosnąć a ty wydajesz się szczuplejsza, bo wykonujesz wysiłek fizyczny, ale też coś mi nie pasuje: MAŁO JEM? Tzn. ile? Nie schodź poniżej 130 kcal ok?
jedz tyle ile potrzebujesz + cwiczenia matko..............ilez mozna tutaj pisac to

amarsoaador napisał(a):

CanTakeIt napisał(a):

jem duzo warzyw, owocow mało, slodyczy w ogole bo nawet za nimi nie przepadam. Gotuje na parze albo pieke mieso czy ryby. Jogurt beztluszczowy, ciemne pieczywo, kasza jaglana.
Śmieć.Wszystko co ma 0% jest podejrzanym syfem.Wyobraź sobie, jak to trzeba było obrobić i co dodać, żeby coś co ma normalnie ok 30% tłuszczu, miało 0%.Poza tym dla każdego"dużo " i "mało" to inna miara ;)


Ale dobrze że to napisałaś bardzo dużo ludzi ciągle pisało o tym jogurcie 0%, już się zaczynałam martwić bo mój nie jest 0% ;).
te półtora to jeszcze nie tragedia zwłaszcza ze nie wiadomo z czego to jest -na marginesie nie rozumiem ludzi dlaczego nie korzystają z wagi cowykazuje spadek i wody i tłuszczu i miesni i ważą sie w słodkiej niewiedzy co im przybywa przecież to wydatek 40-50 zł i to jest 1/5 tego co wydaje się za poradę dietetyka a jednak tkwią ludziska w tej niewiedzy i działają na oślep czego oczywiście ani autorce ani całej gromatce zagubionych w niewiedzy  vitalijek nie życzę tomek
Pasek wagi
mam to samo, stoi waga
najgorsze co mozesz zrobic to sie poddac

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.