Temat: Zdrowa Rywalizacja Punktowa, cz. 41 termin 28.12.2015-31.01.2016

Zdrowa Rywalizacja Punktowa, część 41

ZAPISY ZAMKNIĘTE

Czas trwania: 5 tygodni

28 GRUDNIA 2015 (poniedziałek) - 31 STYCZNIA 2016 (niedziela)

Zapraszam wszystkich serdecznie do 41 części naszej wesołej rywalizacji! Na czym polega akcja? Na wspólnej walce z kilogramami! Jeżeli chcesz pozbyć się nadprogramowych kilogramów i prowadzić zdrowy tryb życia, to miejsce jest dla Ciebie. Co z tego masz? Uczestnicy poprzednich edycji ZRP mogą potwierdzić, że dzięki tej niewinnej rywalizacji zyskasz motywację, wsparcie w grupie, miejsce do wygadania się na każdy temat i oczywiście nowych znajomych. Wszyscy dążymy do tego samego: zbudowania w sobie zdrowych nawyków żywieniowych łącząc je z ćwiczeniami!

Zasady: NIE PISZEMY W TEMACIE DO CZASU ROZPOCZĘCIA EDYCJI. PROBLEMY Z WKLEJENIEM TABELKI SĄ WYJAŚNIONE PONIŻEJ. W RAZIE POTRZEBY PISZCIE NA PRIV NIE W TEMACIE.

1) Zapisy do Zdrowej Rywalizacji Punktowej cz. 41 zbieram do poniedziałku 28.12. do północy. 

2) Akcja trwa do 31 STYCZNIA 2016 . Potem kolejna część...

3) Każdego dnia zdobywamy punkty za dane kategorie opisane poniżej. Należy wpisać je do tabelki, po czym w każdy poniedziałek tworzony będzie ranking - zarówno ogólny jak i tygodniowy - według zdobytych punktów.
4) Zgłaszamy się do akcji poprzez wklejenie poniższej tabelki. Wklejona tabelka = chęć uczestnictwa.Przy dopisywaniu punktów czy w kolejnych tygodniach EDYTUJEMY post z naszą tabelką, nie dodajemy nowych - wszystko po to, by było przejrzyście i łatwo dla mnie znaleźć Wasze tabelki.
5) Pogaduchy zostawiamy na później - kiedy nasza grupa będzie pełna i gotowa do ruszenia zacznie się pisanie o wszystkim i o niczym. Do tego czasu proszę o wklejanie tylko tabelek, bez zbędnego zaśmiecania. Czyt. wyżej.
6) Osoby na rygorystycznych dietach nie zostaną przyjęte do grupy (głodówki, diety poniżej 1000 kcal). To samo tyczy się osób dążących do wagi poniżej normy.
7) Bardzo proszę o zapisywanie się tylko osób zdecydowanych, które nie wykruszą się po kilku dniach i są pewne, że wytrwają do końca.
8) Gramy fair. Jeśli chcecie kogoś oszukać - to tylko siebie. Wpisujemy więc punkty zgodnie z prawdą.

Zgłoszenie do akcji:
Twoje zgłoszenie = wklejenie tabelki. Nie musicie pisać postów z prośbami o dodanie. Jak tylko dodasz swoją tabelkę automatycznie jesteś zapisana/y do naszej rywalizacji. Jeżeli masz problemy ze skopiowaniem i wklejeniem tabelki polecam zmianę przeglądarki na Mozillę Firefox. Na niej wszystko powinno działać prawidłowo! Z tego co wiem, w Chromie czy Explorerze są problemy, więc Firefox jest raczej niezbędny;) Innym sposobem jest wklejenie tabel do Worda i z Worda na vitalię. Wszelkie problemy proszę zgłaszać do mnie w wiadomości.

Co należy podać przy zgłoszeniu?
1) Wagę początkową (z jaką dołączamy do akcji)
2) Wzrost w centymetrach
3) Cel do osiągnięcia – pod koniec edycji napiszcie proszę ile łącznie schudłyście, to mi bardzo ułatwi sprawę w liczeniu
4) Centymetry (mierzymy najszersze miejsca)

5) Wiek (jeśli ktoś bardzo nie chce, to nie jest to obowiązkowy punkt).

Pasek wagi

hej witajcie ;)
trzymam za was kciuki no i za siebie --- juz po świętach i po sylwku więc już koniec z wymówkami ;)

moja aktywność NA POCZĄTEK to spacerowanie --- wiem zaczynam od zera [ale dużo by tu mówić czemu...] -- ale jak na spacery chodzę to z wózkiem a to nie kruszyna bo same dziewczyny ważą 30 kg +  a wózek no może 8/10kg = więc mam co pchać :p
no to do wtorku -- jutro znowu dzień spędzę na zwiedzaniu polski --- tyle do załatwiania i jazda pociągiem -- zwiedzę warszawę, wrocław kraków a nakoniec zawitam w radomiu :? 
ale czego nie robi się dla dzieci <3 <3

Pasek wagi

no to jutro nici z aktywności -- no chyba że trzeba będzie biegać po peronach -- jak ostatnio :p

Pasek wagi

Nie bardzo wiem co to jest metoda 3 stopniowa. Zaczyn hodowałam przez tydzień, każdego dnia go odżywiając i połowę wyrzucając. Podstawę trzymam w lodówce jak potrzebuję  to do odżywiam robię z niego zaczyn który stoi ok 10 h potem dosypuje resztę mąki wyrabiam (bardzo szybko) znowu rośnie ok 2h w blaszce i piekę. Nie ma opcji że się nie uda wychodzi zawsze. Mąki używam tylko żytniej typ 720 i 2000 (aby był bardziej razowy). wszystko znalazłam na stronie http://przepisnachleb.pl/  Smak jest zupełnie inny takiego chleba niż tego z piekarni, uwierzcie mi naprawdę warto spróbować. 

Pasek wagi

Nie, szczerze to nawet nie słyszałam o takiej. Mogę prosić o jakieś wskazówki? Zakwas dostałam.

Pasek wagi

Agnieszka189a napisał(a):

Nie bardzo wiem co to jest metoda 3 stopniowa. Zaczyn hodowałam przez tydzień, każdego dnia go odżywiając i połowę wyrzucając. Podstawę trzymam w lodówce jak potrzebuję  to do odżywiam robię z niego zaczyn który stoi ok 10 h potem dosypuje resztę mąki wyrabiam (bardzo szybko) znowu rośnie ok 2h w blaszce i piekę. Nie ma opcji że się nie uda wychodzi zawsze. Mąki używam tylko żytniej typ 720 i 2000 (aby był bardziej razowy). wszystko znalazłam na stronie http://przepisnachleb.pl/  Smak jest zupełnie inny takiego chleba niż tego z piekarni, uwierzcie mi naprawdę warto spróbować. 

A taki zytni chleb jest bardzo kwaśny?

Pasek wagi

Dziewczynki jesteście świadkami mojego milowego kroku! Jestem taka szczęśliwa!

Kochane z otyłości 2 stopnia ->na samym końcu skali byłam... Otyłość kliniczna. 

Dzisiaj mój model na Vitalii, wskazuje już tylko nadwagę! (puchar)(puchar) którą w końcu i tak zdetronizuję :D

 aaaaaaaaaaaaa CHYBA ZARAZ ZE SZCZĘŚCIA SIĘ POPŁACZĘ :-)))

Pasek wagi

HappyWay gratulacje! (puchar)(impreza)(puchar) Tak trzymaj! :)

Pasek wagi

Dziękuję <3(kwiatek)

Pasek wagi

HappyWay gratulacje! Wiem ile pracy Cię to kosztowało, ale warto było

Pasek wagi

HappyWay - i o to własnie chodzi :) 

Super :) Tak trzymaj :)

Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja jestem na maxa nastawiona na odchudzanie :)

Jestem taka dumna z siebie, że przez cały weekend nie zjadłam nic słodkiego :) Do tego wczoraj machnęłam 33km na rowerku.

Mam taką motywację, że po prostu czuję - ba ja to wiem - że dam radę nie grzeszyć jak najdłużej :)

Czego i Wam życzę :)

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.