Temat: SOUTH BEACH - od nowego 2011 roku

1 stycznia, kto uderza ze mną? :D
hanejowa, a dla mnie czas ucieka między palcami chyba od zawsze:((( 
Pasek wagi
kurde znowu coś na forum kombinują.... niby ulepszaja ale tak mieli że szok.....
pamietniki lepiej wygladają.... przynajmniej jak dla mnie

agusia jak ma sie dzieci to czas inaczej płynie..... podobno
Pasek wagi

hej agus!

Ja to bym zjadła makarona mmmm, teraz przegięłam - zjadłam banana eh dupa.

A na obiad trochę kaszy, pierś z pieczarkami i sałata.

Pasek wagi
no ja na makaronik tez jeszcze poczekam.....

a Twój obiadek też całkiem mniam.... ale kasza odpada.... tak myslę że chyba te roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami zrobie.....
Pasek wagi
rób bo pyszne i szybkie, kuraka przypraw słodką papryką, solą, bazylią i kurkumą (ew. curry)
Faktycznie jakoś inaczej się tu zrobiło...ale nawet fajnie :) po tej pomarańczowej wpadce myślałam, że już nie będą kombinować z wyglądem :)
no niestety isaa..... oni ciągle "ulpeszają"

dzieki za rady kasmi... tak zrobię... tylko bez sera
Pasek wagi
Ale miała nieprzyjemną zadymkę w pracy, niby mnie nie dotyczyła, ale ja musiałam ją jakoś ogarnąć i wysłuchać każdej ze stron. Nie lubię takich sytuacji, poszłam na miasto załatwić jedną ze spraw i ani się obejrzałam i wdepnęłam na pierogi ze szpinakiem, wiem że ze zwykłej mąki, ale wzięłam bez tłuszczu i cebulki. Co prawda humoru mi nie poprawiły. Łaziłam po nich z godzinkę i w domu będę dopiero na 19 to jakoś się rozejdzie po kościach.
Ewa tak jak pisała Isaa na typ mąki ma znaczenie wielkość jego przemiału. Ja bym piekła bo właśnie zmielisz z łuskami (nawet jeżeli będzie drobno zmielona) i wiesz co do swojego chleba dodajesz, czyli będzie bez dodatkowych ulepszaczy, no i zapach w domu jest nieziemski
Ja na dzisiaj kończę do juterka - pa.
papasi selvijka...

i ja sie pożegnam na razie... ide ogarnąc co nieco zaplecze i uciekam do domciu...
potem do ortopedy i na siłke...więc zajrzę wieczorkiem
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.