- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
8 sierpnia 2010, 11:01
30 grudnia 2011, 12:50
30 grudnia 2011, 14:06
30 grudnia 2011, 15:54
30 grudnia 2011, 18:09
juz podaje awelina sorry kolezanka byla na kawie z dziecmi
a wiéc na jedna porcje
mlody szpinak swiezy garsc
8 orzechow wloskich mozna podprazyc je
pol malej puszki mandarynki moze byc swieza lecz wole ta z puszki do salatki
bekon wedzony troche podsmazyc
pare piorek cebulki fajnie wyglada czerwona
ja robie bez parmezanu ale mozna dodac
dresing 2 lyzki octu balsamiko jedna lyzeczka musztardy i lyzka miodu wymieszac razem i polac ile kto woli salatke
smacznego