Temat: Brzuszki od 25.01 do 25.02

Jedyną moją "dietową" motywacją jest ten portal. Ostatnio zaniedbałam się z ćwiczeniami bardzo więc pomyślałam, że mogłybyśmy zrobić ( popularny z resztą ) konkurs brzuszkowania od 25.01 do 25.02 
Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do grupy :)

Zasady
Mogą być to brzuszki, pół brzuszki.
Codziennie piszemy ilość zrobionych w danym dniu a po " / " ilość zrobionych od 25.01  (na przykład 60 / 520)
Mierzymy talię i brzuch na wysokości pępka w dniu wpisania się do grupy a następnym razem dzień przed zakończeniem "konkursu"


Tabelka :)


no ok, ja wczoraj machnęłam 100, dzisiaj też.
więc już trenuję do następnej akcji, może zdążę się troszkę rozkręcić ;P

noo juz tylko tydzien zostal:)

Asiaaaa pomecz sie bardziej co to 100 na ciebie:P:P

na razie się rozkręcam :P
ale chyba będę musiała sobie rozłożyć brzuszki w ciągu dnia (Wy tak robicie prawda?), wtedy jest szansa, że dziennie zrobię dużo więcej.. ;)

akitaa napisał(a):

na razie się rozkręcam :Pale chyba będę musiała sobie rozłożyć brzuszki w ciągu dnia (Wy tak robicie prawda?), wtedy jest szansa, że dziennie zrobię dużo więcej.. ;)


no jasne, żadna z nas tutaj nie machnie 700 brzuchów na raz ;) ja zaczynałam od 100 na raz i robiłam co jakiś czas, fajnie też jest ( jeśli masz czas ) robić sobie założoną liczbę brzuszków np. co godzinę, wtedy jest łatwiej : )
Pasek wagi

no ja teraz robie 300 potem 20 minut przerwy i znowu 300 :)

chociaz dzisiaj to mam jakiegos lenia :D

kinior13 za te trzy dni to już będzie prawie koniec, a znając Ciebie Ty się nie poddasz :D nawet nie marzę już o zwycięstwie :D

Pasek wagi
17.02.2012.

1000/8500

jokerka, mi też na początku spuchły jak zaczęłam robić dużo, ale to przeszło ( i chyba między innymi od tego miałam więcej cm w talii niż na początku )
Pasek wagi
to nie ma się czego bać... to nieuniknione przy takim intensywnym wysiłku, ach, muszę Ci coś na privie napisać : )
Pasek wagi
a dziewczynki - tak mnie jeszcze ciekawi... robicie półbrzuszki czy całe??
pol brzuszki:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.