Temat: 10 kg mniej do wiosny!

Witam. Do wiosny chciałabym ważyć 55-57 kg, teraz ważę prawie 10 więcej. Nie mam zamiaru stosować żadnej konkretnej diety, po prostu ograniczyć jedzenie. Dodatkowo będę sporo ćwiczyć. Jeżeli jesteście chcętne aby się razem ze mną wspierać i macie podobny cel, to zapraszam :) 

Będziemy się dzieliły tutaj swoimi jadłospisami, wykonanymi ćwiczeniami żeby być swoją wzajemną motywacją. Będziemy też rozmawiały o wszytskim na co będziemy miały ochotę i co pomoże nam w przestrzeganiu diety i doda siły do wykonywania ćwiczeń.


Pasek wagi

To i ja się dołącze do Was.

Mam ogromny porblem z motywacją ( zazwyczaj po paru dniach jej już nie ma).

Mam 164cm i 59 kg 

LadyN89

Mam tyle samo wzrostu i taka sama wage 
164 i 59 kil rozniez marze o - 10 kilo do wiosny Dolaczam sie;D
U mnie waga -  każdy poniedziałek rano , ale w tym tygodniu tego nie zrobiłam bo miałam obżarty weekend i nie chciałam sie przestraszyć ;D mam 174 , ważę około 60-61 kg ;) może nie chce schudnac aż 10 kg ale chcialabym wazyc 55 ;) kiedyś ważyłam 75 więc sporo zjechałam już ;)

Salamus 

Mam nadzieję że Twoje wyniki będą mnie motywować :) 



ja również chętnie dołączę i tak samo mam problem z motywacją :( 163cm i 59 kg :( -10 byłoby idealnie ehhh, tylko boję się o biust, nie powiem mam czym oddychać i mi go szkoda...
ja też się o biust boję, szczególnie, że nie mam jakiegoś wielkeigo teraz. jest w sm raz. ale nie wiem co z niego pozostanie jak schudnę :D ale szczerze mówiąc to wolę być szczupła z małutkim biustem, niż wyglądać tak jak teraz :) coś za coś
Pasek wagi
dołączam się,  tylko ja chcę schudnąć połowę 5 kg :|
no to i ja trochę więcej chcę schudnąć ale dużej wagi szybciej leci:P
wzrost ; 158cm
waga obecna 76 kg
cel : 61


Pasek wagi
ja teraz też dużo na tyłku siedzę. do 4 codziennie szkoła, a później nawet nie mam siły żeby gdziekolwiek wyjść. tak więc poza ćwiczeniami,których i tak nie jest jakoś mega dużo, to nic nie robię.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.