Temat: Spełniamy jedno ze swoich marzeń.! wreszcie jesteśmy szcuplutkie !!

03.10.2011 - początek współpracy:) Zapraszam wszystkie, które nadal podejmują kolejne próby, i choć byłaby to ta setna, będzie ta ostatnią jeśli będziemy pomagać sobie  nawzajem ! ;)
Zdrowo jest chudnąć 0,5 do 1kg tygodniowo ... oj, żeby Ci metabolizm  nie stanął :(
Pasek wagi
aha no ok dzięki za radę ;)
czyli zostaję na 1000 ;)

a Ty co robiłaś, że tak ładnie poszły kg? i w jakim czasie?
Pasek wagi
Pół roku mi to zajęło, bo po Dukanie miałam zastój :(
jem 1500kcal bez pieczywa, makaronów i ryżu, dużo warzyw, trochę owoców (grapefruity, jabłka, śliwki) i nie ćwiczę (choruję)
Pasek wagi
aha..
no ja po Dukanie miałam jo-jo :(
i teraz znów muszę walczyć.
już nigdy nie dam się namówić na jakieś głupie diety.
1000kcal jest dla mnie najlepsza.. jak narazie..

dzisiaj na śniadanko dwie kromeczki Wasa z cieniuteńką warstwą twarożku ogórkowego, kawałeczkiem szynki i plasterkiem papryki ;)
a teraz popijam herbatę La KArnityna ;)

tylko pomysłu na obiad brak..
jakieś propozycje?
Pasek wagi
Tu  masz link :)

Wegetariańskie i nie tylko przepisy Vitalijek zebrane do jednego pliku (word)

gdy się najedzie na spisie treści na szukaną pozycję i kliknie na nią trzymając ctrl to skoczy do przepisu :)

Pasek wagi
dzięki wielkie zaraz coś pewnie wybiorę ;)
Pasek wagi
> pewnie masz rację tylko czy nadal będziesz chudła
> wtedy?

będę ;)

no i tak dziś już kończę sobie dni białkowe, czekam jeszcze na jutrzejszy spadek wagi.
niestety się ostro przeziębiłam i nie mam siły na nic :( no ale apetytu też nie ;)

co do obiadu, to co myślicie o tych pączkach? faktycznie mogłyby mieć te 50 kcal na sztuke?
i z jakim wynikiem kończysz te dni białkowe ? ;) kusi mnie żeby sobie zrobić z 5 takich dni od poniedziałku... :D
ja sobie chyba trzy dni białka zrobię od poniedziałku :)
Pasek wagi
> i z jakim wynikiem kończysz te dni białkowe ? ;)

-4,1 kg przez 4 dni. jeszcze zobaczymy wagę jutrzejszą :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.