Temat: Zdrowe nawyki - Razem ku zdrowiu i kondycji

Ten wątek służy do odhaczania zdrowych nawyków, które chcemy u siebie ukształtować. Restartujemy w lutym, zapraszamy chętne osoby do dołączenia :)
---
Opis archiwalny
“Winter arc. Glow Up Challenge” to zimowe wyzwanie, które motywuje do samorozwoju w najzimniejszych miesiącach roku. Zamiast popadać w zimowy letarg, codziennie pracujemy nad swoim ciałem i umysłem, wprowadzając zdrowe nawyki, które przetrwają dłużej niż sama zima. Program obejmuje regularne treningi, dobrze zbilansowaną dietę, a także relaksacyjne rytuały, jak medytacja czy pielęgnacja skóry, aby przeciwdziałać skutkom zimowej aury. Dzięki małym krokom każdego dnia, będziemy mieć szansę wyjść z zimy z nową energią, silniejszym ciałem i świeżym spojrzeniem na siebie.
W tym wątku tylko odhaczamy realizację nawyków, pogaduchy prowadzimy na grupie Razem ku zdrowiu i kondycji
Inicjatorką tego wątku jest Dopi. Dziękujemy :)
Pasek wagi

Nawyk11

12

13

14

15

16

17

181920%
1

TRENING

V

X

V

V

X

V

V

2FITATU

V

V

X

V

X

V

X

3WODA - 2L

V

V

V

V

V

V

V


4COŚ DLA SIEBIE

V

V

V

V

V

V

V



5BEZ ALKO

V

V

V

V

V

V

X



6BEZ SŁODYCZY

V

V

V

V

V

V

X



7BEZ PODJADANIA

V

V

X

V

V

V

X



8SZCZOTKOWANIE

V

V

V

V

V

V

V



9BALSAM

V

V

V

V

V

V

V



10ODSTAWIĆ TEL PRZED SNEM

V

V

V

V

V

V

V



RAZEM


Pasek wagi

STYCZEŃ

Nawyk1

2

3

4

5

6

7

8910%
1

TRENING

V

V





2FITATU

V

X





3WODA - 2L

V

V





4COŚ DLA SIEBIE

V

V





5BEZ ALKO

V

X





6BEZ SŁODYCZY

V

X





7BEZ PODJADANIA

V

X





8SZCZOTKOWANIE

V

X





9BALSAM

V

X





10ODSTAWIĆ TEL PRZED SNEM

X

X






Pasek wagi


Nawyk0123456789
12l wody






2suple antyonko









35 posiłków









4zero alko









5zero słodyczy









68 h snu









7

mniejsza gonitwa











88 tys kroków









9kremy,balsam









10masaż szczotką










Pasek wagi

Tu będzie od 1. lutego moja tabelka :)

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.