- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 marca 2023, 16:23
WITAM I ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHĘTNE PANIE DO GRUPY.
BĘDZIEMY TU OPOWIADAŁY O SWOJEJ AKTYWNOŚCI, O ZDROWYM JEDZENIU, O SŁABOŚCIACH I O TYM JAK POZBYĆ SIĘ ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW. KAŻDA Z NAS MA DUŻY BAGAŻ WŁASNYCH DOŚWIADCZEŃ I TU JEST MIEJSCE BY SIĘ NIM PODZIELIĆ.
PRZEJDŹ DO TEMATU
Edytowany przez uleczka44 5 marca 2023, 22:38
27 listopada 2023, 14:28
Tabelka na grudzień gotowa, jeszcze tylko dwie spóznialskie i zrobię podsumowanie listopada. Już teraz fanfary dla naszej rekordzistki
BEATKI KLEO - idzie jak burza, tylko brać przykład 👍👍👍🏆
W nagrodę taniec pingwinów
Edytowany przez uleczka44 27 listopada 2023, 14:29
27 listopada 2023, 17:57
Jestem, jestem trochę wcześniej
88,30kg
27 listopada 2023, 22:02
Moje dzisiejsze nieciekawe jedzonko :
- śn. coś na kształt szakszuki, czyli warzywa duszone (cukinia, cebula, papryka, pomidory suszone, czosnek niedźwiedzi) + jajko
- 2 śn. 2 kanapki z serem, pomidorem i czerwoną cebulą
- przekąska - jabłko
- obiad i kolacja 2 x kiełbaska śląska na gorąco z ogórkiem, musztardą i chlebusiem oczywiście.
Czy lubicie suszone pomidory? Ja nie bardzo, ale kupiłam kiedyś tam do jakiejś sałatki i tak po trochu dodaję do czego się da.
U nas majster dzisiaj montował piec gazowy, stąd ten posiłek taki byle jaki.
27 listopada 2023, 23:49
Maniu ja uwielbiam suszone pomidory i w zalewie i suszone które dodaję do kanapek.
27 listopada 2023, 23:55
poniedziałkowe menu 🍽 27.11.2023
śniadanie - 1 kiełbaska śląska na gorąco z musztardą.
obiad - zupa grzybowa,II danie - 1 kawałek koko z patelni + surówki.
podwieczorek - owoce( na cały dzień)
Kolacja- 3 plasterki salami,2 jabłka.
słodycze - 6 cukierków,1 wafelek bonitka,1 pasek czekolady mlecznej 😡😡😡
ruch - 9,04 km
28 listopada 2023, 00:00
Już nie pamiętam czy się chwaliłam
dziś otworzyłam słoik z mielonką,jest pyszna i fajnie pachnie czosnkiem.Następne otwarcie będzie - tuszonka tzn.kawałki mięska. Jak opróżnimy ten słoik.
28 listopada 2023, 07:00
Kryniu z jakiego mięsa i z jakiej porcji robisz te "zapiekanki" ? Już daaaawno nie robiliśmy czegoś takiego, może trzeba spróbować, bo wygląda super.