- Dołączył: 2009-03-05
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 447
16 maja 2011, 12:13
witam wszystkich
Tworze to forum dla osób które maja już dość patrzenia w lustro z niedowierzaniem ze moj tylek to naprawde moj tyłek.
czas sie za siebie wziąść!!!!
ZAPRASZAM TU WSZYSTKIE OSOBY KTÓRE CHCĄ SIĘ DOŁĄCZYĆ DO DIETY.
MAM NADZIEJE ŻE RAZEM NIE BEDZIE NUDNO I MONOTONNIE NA NASZYM STOLE.
PISZCIE PROSZĘ WSZYSTKO CO WIECIE O DIECIE. CO O NIEJ MYŚLICIE I JAK ŁĄCZYCIE PRODUKTY.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH
- Dołączył: 2009-09-03
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 515
17 maja 2011, 13:35
U mnie na śniadanie kanapeczki... na żółty ser kładę szynkę i ogórek -pycha.
Obiadek to pieczony udziec wołowy
Podwieczorek to koreczki rybne (śledzik)
i na kolację (jem po 21) pyszny biały ser...
Przyzwyczaiłam się i to nie jest dla mnie mało.
Życie dosładzam colą zero :)
- Dołączył: 2011-05-11
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 535
17 maja 2011, 13:35
Ja upiekłam klops z jajkiem w końcu. W przepisie kazali piec godzinę, ja piekłam chyba dwie
17 maja 2011, 13:36
mi aromat nie zastąpi kwachu soku z cytryny.takie zboczenie z dzieciństwa:) a wtedy mówili ,że zdrowe... :) a herbatkę zrób mocną (herbapol owoce leśne jest super). ja zaparzam z 3 saszetek na duży kubek wrzątku. i trzeba wystudzić przed dodaniem do żelatyny
17 maja 2011, 13:38
ja piekę " na oko" - piekarnik lata świetności ma już za sobą:)
- Dołączył: 2011-05-11
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 535
17 maja 2011, 13:48
Panna.inez ty jesz żólty ser, czy robisz własny metodą dukana? Ja bym nie dała rady na trzech posiłkach niestety
muszę tak około pięciu. Z tą herbatką na pewno spróbuję.
- Dołączył: 2009-09-03
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 515
17 maja 2011, 14:01
Jem, tak 3 plasterki na tydzień...
- Dołączył: 2009-03-05
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 447
17 maja 2011, 16:38
http://dukan.blox.pl/tagi_b/13814/faza-uderzeniowa.html hej znalazlam taka strone na 1 etap co o niej myslicie?
- Dołączył: 2009-03-05
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 447
17 maja 2011, 16:43
czyli rozumiem ze jem wszystko i ile chce z listy tych produktów?
- chude mięso: cielęcina, konina,wołowina (bez antrykotu i rozbratla), wszystko pieczone lub gotowane bez tłuszczu
- podroby: wątroba, cynadry, ozór cielęcy lub wołowy (czubek)
- wszystkie ryby, tłuste lub chude, pieczone lub gotowane
- owoce morza
- drób bez skóry bez kaczki
- chuda szynka, chude wędliny, najlepiej drobiowe
- jaja
- chudy nabiał
- WODA!!!!
- kawa, herbata, herbatki ziołowe,
ocet, zioła, przyprawy, korniszony, cytryna, sól i musztarda (umiarkowanie)
- Dołączył: 2009-09-03
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 515
17 maja 2011, 19:25
Tak.
Polecam podsmażyć (bez tłuszczu) szynkę z piersi kurczaka, dodać kilka kurzych białek i posypać pieprzem kayene.
Super uderzenie!!!!!