4 maja 2011, 10:28
ZAPRASZAM wszystkie chętne DO DIETKOWANIA I WSPOMAGANIA SIĘ
- Dołączył: 2009-02-09
- Miasto: Bełchatów
- Liczba postów: 44
5 maja 2011, 12:34
i od 23 marca schudłas juz 9 kilo? ja musze schudnąc do wesela które jest 25 czerwca..musi mi sie udac bo sie w kiecke nie mieszcze.
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
5 maja 2011, 12:37
Mnie się wydaje,że tylko 9 kilo
Niestety w święta były grzechy i teraz w niedzielę na komunii. Jak będziesz ortodoksyjna to schudniesz dużo,ale chyba nie wszystko
- Dołączył: 2011-05-05
- Miasto: Drawsko Pomorskie
- Liczba postów: 1646
5 maja 2011, 12:39
Ja palki wrzucam do woreczka winiary chyba razem ze skora, ale pozniej ta skore je synus i tluszczyku co sie wytopi tez nie ruszam :D
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
5 maja 2011, 12:41
Ale tam zawsze troche tłuszczu w mięso wejdzie. Dukan przykazał ściągać skórę i ja go słucham.
- Dołączył: 2009-02-09
- Miasto: Bełchatów
- Liczba postów: 44
5 maja 2011, 12:41
ale to miesko chyba i tak podczas pieczenia w tym tluszczu sie moczy i pewnie to nic nie daje..dlatego ja wlasnie sie zapytalam czy ta skore sciagac czy co z tym robic:D
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
5 maja 2011, 12:43
Ja ściągam. Moje psy kochają chyba bardziej ode mnie Dukana
- Dołączył: 2011-05-05
- Miasto: Drawsko Pomorskie
- Liczba postów: 1646
5 maja 2011, 12:57
a mnie sie wydaje ze wiekszosc tluszczu wlasnie a tej skorze osiadzie i ja sciagne po upieczeniu . Pozatym jak dobrze kojarze to Dukan pisze ze drob bez skory, ale nie pisze czy jesc czy piec :D
- Dołączył: 2009-02-09
- Miasto: Bełchatów
- Liczba postów: 44
5 maja 2011, 12:59
Jeśli tak Ci wygodnie i myślisz ze tak jest dobrze to rób tak :) tylko kto wie czy uda Ci się schudnąc skoro i tak jesz tłuszcz który jest zabroniony.
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
5 maja 2011, 13:01
Po upieczeniu to ta skórka jak wiórek jest.Ja tam wolę zdjąć skórę przed pieczeniem,przynajmniej przyprawione dobrze mięso mam. I czyste sumienie.
- Dołączył: 2009-02-09
- Miasto: Bełchatów
- Liczba postów: 44
5 maja 2011, 13:02
a to mięsko można przyprawic np. vegetą, przyprawą do kurczaka czy tylko sól?