- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
3 maja 2011, 19:05
8 maja 2011, 20:24
8 maja 2011, 21:01
8 maja 2011, 21:10
8 maja 2011, 22:09
8 maja 2011, 22:25
9 maja 2011, 09:36
9 maja 2011, 10:08
9 maja 2011, 11:56
dobra. wstałam. nikt mi juz nie podskoczy! zaraz kawa i z tego co widziałam obiad musi byc miedzy 12-14 (taaaak?)
ide po kawe a potem wyruszam szukac szpinaku. całusy!!!!!!
9 maja 2011, 12:15
9 maja 2011, 12:44
ok. a jest cos jeszcze o czym powinnam wiedziec? jakie przyprawy używac a jakie napewno nie. i jak dobrze przyrzadzic befsztyk? bo cos mi sie wydaje z e nim bedzie najwiekszy problem. a szpinak poprostu gotujecie?
p.s. dowiedziałam sie zeby do porannej kawy napewno dodawac cukier bo łatwiej przeżyc. wiec prosze o dalsze TAKIE wskazówki:*