- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 lutego 2016, 20:39
Właśnie skończyłam jeść słoik masła orzechowego z lidla. Miałam go kilka tygodni i konsumowałam po trochu każdego dnia na kolację. Zastanawiam się teraz nad spróbowaniem masła innej firmy, bo nie chcę się ograniczać. Jakie masło wy jecie i polecacie i jak się ma w stosunku do tego lidlowskiego mcennedy?
22 lutego 2016, 20:58
Ja jestem fanką z Mcennedy i nie wiem czy kiedykolwiek zmienie xD
22 lutego 2016, 21:04
jeszcze nie próbowałam lidlowego, ale póki co konsumuję mój pierwszy słoik masła orzechowego i jest to masło z netto. :)
22 lutego 2016, 21:10
dla odmiany moglabys sprobowac np migdalowego :) Widze ze Primavika tez takie robi.
22 lutego 2016, 21:13
dla odmiany moglabys sprobowac np migdalowego :) Widze ze Primavika tez takie robi.
Widziałam, ale jakoś mnie odstrasza ten oddzielający się i pływający na wierzchu czysty olej :/ Nie wiem czy ono już tak ma czy było jakieś stare czy trzymane w nieodpowiednich warunkach czy jak.
22 lutego 2016, 21:26
Lidlowskie jest pyszne. Sante i Felix jeszcze smaczniejsze ale skład syfiasty.....
22 lutego 2016, 21:37
Fanutrition - 100% orzechów, żadnych olejów, soli, cukru, czy innych świństw.
22 lutego 2016, 21:43
ja robie swoje wlasne i jest najlepsze jakie jadlam;-) przepis w pamietniku