- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 lutego 2016, 08:50
ja przeważnie podpisana "z ziarnami" ale zawsze jest ta smutna myśl ze to i tak pszenna
6 lutego 2016, 08:52
wszystkie bułki i chleb z marketów są odpiekane z głęboko mrożonej masy, nie ma to nic wspólnego ze zdrowym pieczywem
6 lutego 2016, 09:10
ja niestety uwielbiam chrupiące, marketowe buły. Najczesciej wybieram takie, które mają grubą skórę :) typu
6 lutego 2016, 09:12
Kupuję pieczywo w piekarni Lajkonik. Zwykle chleb żytni na zakwasie i bułki ciemne, również żytnie. Są pyszne i zdrowe.
6 lutego 2016, 10:12
Ostatnio mam fazę na chrupiące, pachnące bagietki (z marketu, czy z piekarni, nieważne).