Temat: Ile czasu się opalacie ?

O której godzinie słońce najlepiej 'łapie' i ile czasu się wylegujecie ? ;D Macie jakieś sposoby na szybką, skuteczną opaleniznę ? Ja opalam się na oliwkę i chwalę sobie ;) 
Pasek wagi
Jak czytam, że tylko z Ci faceci z żelem itd. lubią opalone dziewczyny to chce mi się śmiać. Mój jest całkiem normalny i mądry i lubi jak jestem opalona więc przestań pisać takie głupoty. Ktoś tu ma chyba jakiś kompleks ;]
Agaszek również wole szybką śmierć :-D ale wybrać nie mogę. Babcia w domu non stop siedziała, słońca nie widziała a zabił ją czerniak, i bądź tu mądry.

Nie znoszę się opalać. Co to za zajęcie leżeć plackiem i czekać aż się spalę? Nawet przy normalnych czynnościach na powietrzu, nie wyobrażam sobie się specjalnie opalać.  Unikam słońca i smaruję się filtrem +50. Oczywiście, zawsze słońce trochę mnie złapie, ale opaleniza jest delikatna i szybko schodzi.

Wolę swój naturalny odcień skóry.

9magda6 napisał(a):

Niektóre na tym forum pier**lą jak potłuczone. Czy to temat opalania czy jakiś inny.. Jak ktoś lubi się opalać to juz nie zna umiaru i wygląda jak skwara a chłopaka ma wyżelowanego z jakimś piepszonym łańcuchem.. Ze skrajności w skrajność boże jakby nie było niczego po środku.

TheBigWorld napisał(a):

ja tam nie lubię się opalać i jakoś nie chce mi się spierać, jaki kolor skóry preferują faceci.wolę wierzyć, że preferują dziewczyny mądre, inteligentne i tolerancyjne, które potrafią się wypowiedzieć w sposób kulturalny na prosty temat, np. taki jak opalanie oraz szanują swoją inność. : )

Niestety nie wszyscy potrafia jak widac ale skwarki tak zazwyczaj maja 
Pasek wagi
Jeśli miałabym wybierać między tym:









a tym:







wybieram bycie bladą!
ok 11\12;))
Albo sie jest zjaranym jak kurczak z piekarnika albo bladym jak mąka. Litości.

9magda6 napisał(a):

Albo sie jest zjaranym jak kurczak z piekarnika albo bladym jak mąka. Litości.


Oj, sporo osób nie zna umiaru - im ciemniej, tym lepiej...

Torcikowa napisał(a):

9magda6 napisał(a):

Albo sie jest zjaranym jak kurczak z piekarnika albo bladym jak mąka. Litości.
Oj, .sporo osób nie zna umiaru - im ciemniej, tym lepiej...
wierze że te vitalijki, które się tu wypowiedziały znaja umiar. :-D

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.