- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 listopada 2023, 19:41
Będziecie robić same ? Ja po raz pierwszy w życiu postanowiłam zamówić co się da.
30 listopada 2023, 23:07
Wszystko gotuję sama, ale dla mnie to frajda. Dużo dla swojej świty mam już zrobione. Pierogi mam ogarnięte (ruskie, z kapustą i grzybami), uszka z grzybami do barszczu też zrobiłam. Bigos pewnie zrobię za kilka dni i zamrożę. Ciasta (3 rodzaje) zrobię na świeżo, to samo z rybą, sałatkami i barszczem( tego dużooo bo każdy lubi). Pierniczki upiekę standardowo wcześniej i włożę do pojemników (ciacho już z tydzień leżakuje).
Muszę rozejrzeć się za jakimś keto sernikiem lub innym ciastem, bo zostanie mi obrżeranie się bajgosem i rybą w przeciwnym wypadku ? nie zamierzam odpuszczać diety na Święta, może tylko zwiększę węgle do 70gram dziennie na te kilka dni bo niestety mandarynki zaczęły mnie obserwować, a sernik stał się od tygodnia natrętną myślą?
erytrytol dodałam 100g, piekłam godzinę 20, polewę zrobiłam tak że do 90g podgrzanej kremówki 30% dodałam 90g gorzkiej czekolady wyszedł pycha:
niedawno robilam ten sernik, wyszedl super.
30 listopada 2023, 23:26
Wszystko gotuję sama, ale dla mnie to frajda. Dużo dla swojej świty mam już zrobione. Pierogi mam ogarnięte (ruskie, z kapustą i grzybami), uszka z grzybami do barszczu też zrobiłam. Bigos pewnie zrobię za kilka dni i zamrożę. Ciasta (3 rodzaje) zrobię na świeżo, to samo z rybą, sałatkami i barszczem( tego dużooo bo każdy lubi). Pierniczki upiekę standardowo wcześniej i włożę do pojemników (ciacho już z tydzień leżakuje).
Muszę rozejrzeć się za jakimś keto sernikiem lub innym ciastem, bo zostanie mi obrżeranie się bajgosem i rybą w przeciwnym wypadku ? nie zamierzam odpuszczać diety na Święta, może tylko zwiększę węgle do 70gram dziennie na te kilka dni bo niestety mandarynki zaczęły mnie obserwować, a sernik stał się od tygodnia natrętną myślą?
erytrytol dodałam 100g, piekłam godzinę 20, polewę zrobiłam tak że do 90g podgrzanej kremówki 30% dodałam 90g gorzkiej czekolady wyszedł pycha:
niedawno robilam ten sernik, wyszedl super.
przyznam, że długo nie jadłam tak dobrego sernika