- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 marca 2022, 09:50
Poszukuję sprawdzonego przepisu na keto, LCHF kruche ciasto z mąki migdałowej (mogą być jajka jako składnik ale żadnej śmietany,johurtu) . Potrzebuję do zrobienia takiego jablecznika
17 marca 2022, 15:18
nie dostaniesz odpowiedzi, bo wszyscy wiedzą, że mali migdałowej nie można piec
https://www.ajwendieta.pl/dlaczego-maka-migdalowa-nie-nadaje-sie-wypiekow/
A w necie mnustwo przepisów nawet Olga Smile ma przepisy
wycofuja się z tego mocno, pooglądaj filmiki na YT i artykuły, że nie można piec tej mąki. Nawet Skoczylas coś tam wspominał. Ale to nic straconego, marcepan jest pyszzny więc zrób marcepan ;)
Wątpię, żeby cukierniczy świat się z tego wycofał, w końcu makaroniki są robione z mąki migdałowej. O ile w innych przypadkach można ją pewnie czymś zastąpić, tak w przypadku makaroników wątpię. Aż się zbulwersowałam na myśl, że mogliby zacząć wycofywać makaroniki :D
17 marca 2022, 16:47
nie dostaniesz odpowiedzi, bo wszyscy wiedzą, że mali migdałowej nie można piec
https://www.ajwendieta.pl/dlaczego-maka-migdalowa-nie-nadaje-sie-wypiekow/
A w necie mnustwo przepisów nawet Olga Smile ma przepisy
wycofuja się z tego mocno, pooglądaj filmiki na YT i artykuły, że nie można piec tej mąki. Nawet Skoczylas coś tam wspominał. Ale to nic straconego, marcepan jest pyszzny więc zrób marcepan ;)
Wątpię, żeby cukierniczy świat się z tego wycofał, w końcu makaroniki są robione z mąki migdałowej. O ile w innych przypadkach można ją pewnie czymś zastąpić, tak w przypadku makaroników wątpię. Aż się zbulwersowałam na myśl, że mogliby zacząć wycofywać makaroniki :D
hahah nie chciałam Cię zderwowac. Ja akurat jadłam makoroniki z kawałkami migdałów, tyle że ja nie przepadam za tym przysmakiem. Ja tylko napisałam, że może się wam wydawać że wypiek z mąki migdałowej może być super zdrowszy, a tu się okazuje, że już zła mąka pszenna jest lepsza do wypieków 😅 toż jak zjesz raz na pół roku makoroniki to nie umrzesz 😅
17 marca 2022, 19:01
nie dostaniesz odpowiedzi, bo wszyscy wiedzą, że mali migdałowej nie można piec
https://www.ajwendieta.pl/dlaczego-maka-migdalowa-nie-nadaje-sie-wypiekow/
A w necie mnustwo przepisów nawet Olga Smile ma przepisy
wycofuja się z tego mocno, pooglądaj filmiki na YT i artykuły, że nie można piec tej mąki. Nawet Skoczylas coś tam wspominał. Ale to nic straconego, marcepan jest pyszzny więc zrób marcepan ;)
Wątpię, żeby cukierniczy świat się z tego wycofał, w końcu makaroniki są robione z mąki migdałowej. O ile w innych przypadkach można ją pewnie czymś zastąpić, tak w przypadku makaroników wątpię. Aż się zbulwersowałam na myśl, że mogliby zacząć wycofywać makaroniki :D
hahah nie chciałam Cię zderwowac. Ja akurat jadłam makoroniki z kawałkami migdałów, tyle że ja nie przepadam za tym przysmakiem. Ja tylko napisałam, że może się wam wydawać że wypiek z mąki migdałowej może być super zdrowszy, a tu się okazuje, że już zła mąka pszenna jest lepsza do wypieków ? toż jak zjesz raz na pół roku makoroniki to nie umrzesz ?
A ja nigdy nie jadłam tych słynnych ciasteczek i zawsze się zastanawiam na czym polega ich fenomen ale o tym że są pieczone z mąki migdałowej nie wiedziałam 🤭
17 marca 2022, 19:01
nie dostaniesz odpowiedzi, bo wszyscy wiedzą, że mali migdałowej nie można piec
https://www.ajwendieta.pl/dlaczego-maka-migdalowa-nie-nadaje-sie-wypiekow/
A w necie mnustwo przepisów nawet Olga Smile ma przepisy
wycofuja się z tego mocno, pooglądaj filmiki na YT i artykuły, że nie można piec tej mąki. Nawet Skoczylas coś tam wspominał. Ale to nic straconego, marcepan jest pyszzny więc zrób marcepan ;)
Wątpię, żeby cukierniczy świat się z tego wycofał, w końcu makaroniki są robione z mąki migdałowej. O ile w innych przypadkach można ją pewnie czymś zastąpić, tak w przypadku makaroników wątpię. Aż się zbulwersowałam na myśl, że mogliby zacząć wycofywać makaroniki :D
hahah nie chciałam Cię zderwowac. Ja akurat jadłam makoroniki z kawałkami migdałów, tyle że ja nie przepadam za tym przysmakiem. Ja tylko napisałam, że może się wam wydawać że wypiek z mąki migdałowej może być super zdrowszy, a tu się okazuje, że już zła mąka pszenna jest lepsza do wypieków ? toż jak zjesz raz na pół roku makoroniki to nie umrzesz ?
A ja nigdy nie jadłam tych słynnych ciasteczek i zawsze się zastanawiam na czym polega ich fenomen ale o tym że są pieczone z mąki migdałowej nie wiedziałam 🤭
18 marca 2022, 20:44
nie dostaniesz odpowiedzi, bo wszyscy wiedzą, że mali migdałowej nie można piec
https://www.ajwendieta.pl/dlaczego-maka-migdalowa-nie-nadaje-sie-wypiekow/
A w necie mnustwo przepisów nawet Olga Smile ma przepisy
wycofuja się z tego mocno, pooglądaj filmiki na YT i artykuły, że nie można piec tej mąki. Nawet Skoczylas coś tam wspominał. Ale to nic straconego, marcepan jest pyszzny więc zrób marcepan ;)
Wątpię, żeby cukierniczy świat się z tego wycofał, w końcu makaroniki są robione z mąki migdałowej. O ile w innych przypadkach można ją pewnie czymś zastąpić, tak w przypadku makaroników wątpię. Aż się zbulwersowałam na myśl, że mogliby zacząć wycofywać makaroniki :D
hahah nie chciałam Cię zderwowac. Ja akurat jadłam makoroniki z kawałkami migdałów, tyle że ja nie przepadam za tym przysmakiem. Ja tylko napisałam, że może się wam wydawać że wypiek z mąki migdałowej może być super zdrowszy, a tu się okazuje, że już zła mąka pszenna jest lepsza do wypieków ? toż jak zjesz raz na pół roku makoroniki to nie umrzesz ?
A ja nigdy nie jadłam tych słynnych ciasteczek i zawsze się zastanawiam na czym polega ich fenomen ale o tym że są pieczone z mąki migdałowej nie wiedziałam ?
ja jadłam i jakby mi dopłacali to bym więcej do ust nie wzięła, a niektórzy je uwielbiają