Temat: Zdjęcia sylwetki

Tak wyglądam przy 170 cm wzrostu i ok. 55 kg wagi. Na ile waszym zdaniem wyglądam? Co dopracować?

Cały czas pracuje nad brzuchem, talią i pupą. Szczerze mówiąc chciałabym jeszcze wysmuklić sylwetkę i zrzucić te ostatnie 2 kg. Biust z tej perspektywy wyszedł marnie, ale trudno. 

Co do diety: 

Do końca listopada dotrzymam 1200 kcal dziennie, a w grudniu zacznę od 1300 kcal i co 2 tygodnie będę zwiększać o 100. 

Chciałabym w końcu jeść normalnie. Zamierzam też wprowadzić do diety więcej tłuszczy, bo mam problemy z hormonami. 

EDIT: (zdjęcie brzucha w innym świetle)

Nogi, pupa zajebiszcze a na brzuchu chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda, 55kg przy takim wzroście to i tak mało więc błagam nie chudnij już

jak już to te dwa  kg to raczej przytyc powinnaś a nie chudnąc 

Pasek wagi

wieie co smieszy mnie jak laska wyglada jak mazenie a chce z siebie zrobic jakas chuda maszkarę naprawde wyglądasz zajebiście ileż ja bym dała zeby taki tylek i brzuch miec jak ty 

Pasek wagi

chuda jesteś

Oj tak, prędzej przytyć 2kg, a nie zrzucać. Wystające żebra, wychudzone ręce  to nie jest coś co wygląda ładnie... Mięśni nie widać nic, a nic, ale to nic dziwnego przy diecie 1200 (i pewnie ćwiczeniach do tego). Ja bym na Twoim miejscu wzięła się za porządną dietę (mam na myśli utrzymanie/na masę) i typowe ćwiczenia siłowe...

Do tego problemy z hormonami... zajmij się zdrowiem, a nie katowaniem organizmu. Powinnaś jeść na utrzymanie, inaczej tego nie naprawisz.

a jak ci sie brzuch nie podoba to nie chudni tylko zrób na nie cwiczenia siłowe zeby  go wyrzeźbić choc mnie osobiscie sie bardzo podoba twoja figura 

Pasek wagi

Wystarczy. Przytyj na brzuchu. A zresztą...to Twoje ciało, póki sama się nie zaakceptujesz, to nikt inny tego za Ciebie nie zrobi.

Nie zjeżdżaj już z wagi. Jest super. Bo przy ogólnym szczupłym wyglądzie zachowałaś bardzo apetyczne nogi i pupę :)

Wyglądasz na głodną i te żebra...zjedz coś!

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.