Temat: Oceńcie, doradźcie

Dziewczyny! Kompletnie się zaniedbalam przez ostatnie lata. Postanowiłam się wziąć za siebie. Co najbardziej do poprawy? Ba ile kg wyglądam? Mam 168 cm

martinn napisał(a):

Berchen napisał(a):

wygladasz na okolo 90- 95 kg, zacznij od zalozenia innego dolu bielizny, do tego biustonosza sa odpowiednie majtki i calosc od razu wyglada lepiej.

Zrob tez badania insuliny, bo nogi masz ok i tluszcz  zbiera sie szczegolnie w okolicy brzucha. Mam podobnie i jest mi ciezko schudnac, mozesz miec  tez problemy z insulina, co oznaczaloby ze warto zmieniac nawyki w kierunku diety cukrzycowej. Poczytaj o diecie z produktami o niskim indeksie glukemicznym. 

Co do bielizny, masz rację. Wiedziałam, że wyglądam źle, więc nie chciało mi się dbać o ładna bieliznę. 

Co do wagi...zalamka... dostałaś mi grubo ponad 20 kg ?? wiedziałam, że jest źle, ale aż tak?

Faktycznie, jak z moim wzrostem tak wyglądasz przy 70-75kg to masz fatalny skład ciała- ja z tym wzrostem porównując do swoich starych zdjęć też dawała bym ci minimum 85 do 90kg...Dieta i dużo ćwiczeń żeby jakieś mięśnie powstały...

Czy w ubraniu też wyglądam na90 kg?

inne ujęcie 

Nie wyglądasz na 90 kg! Vitalijkom cos sie na oczy rzuciło 😜

W ubraniu zdecydowanie szczuplej wyglądasz - dałabym z 70-75kg. Może to dlatego że faktycznie góra trochę dysproporcjonalna do reszty i w bieliźnie na zdjęciu ta góra przyciąga wzrok. 

Na 80 :) Ale ja porównuję do siebie, bo ten sam wzrost, a własne doświadczenia zdążyłam złapać w szerokim przedziale od 56 do 92kg.

w ubraniach wyglądasz dużo lepiej. Szczuplej.

Pasek wagi

To znaczy, że wyjazd nad morze nie dla mnie 🤪 Ja też w ubraniu tych kg tak bardzo nie widzę, ale kiedy się rozbiorę, to chce mi się płakać. 

To zrobione dziś po treningu na Orbitreku 

nie ,w ubraniu wyglądasz duuuzo lepiej,szczuplej

Pasek wagi

nogi super, a gora typowa dla insulinoopornosci, czyli zrob badania i pracuj. W ciuchach jest zupelnie inaczej, czyli juz cos:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.