Temat: Szeroki tyłek + ocena figury.

Hej!
Od dziś mam dietę. Na wiosnę trzeba jakoś wyglądać ;)
Dieta , godzina rowerku + abs codziennie ;)
Mam strasznie szeroki tyłek, jakie ćwiczenia polecacie?

I jaki mam typ figury?


Oto moja figura. 68 kg i 163 cm wzrostu. Jak oceniacie?

Pasek wagi
Jak dla mnie to gruszka ;) dużo ruchu.. przede wszystkim ;)
Pasek wagi
10' pośladki Mel B
gorąco polecam , świetne efekty...

całkiem fajna figura . trochę nogi wyrobić i brzuch i będzie super
też masz bryczesy , tak jak, ciężko sobie z nimi poradzić i też szukam ćwiczeń.
a co to są bryczesy hehe ?? :) bo nie wiem a może też je mam :)
Gruszka.
Ogólnie nie jest źle, jeśli będziesz trzymać się ćwiczeń, to na wiosnę/lato będzie z Ciebie laska :)
jej też waże 68  i  w tym momencie doceniłam moją figure. jednak kilogramy o niczym nie świadczą. ale to też sprawa ruchu, można ważyć tyle samo ale wyglądać zupelnie inaczej. a ile masz wzrostu? bo ja ok 167 to moze jestem nieobiektywna przy innym wzroście... no i ruch przede wszystkim, tak jak mowie, ważne centymetry a nie kg ;) bedziemy walczyc ;)
Masz taką samą sylwetkę jak ja :)
Cieżko będzie 'zejść' z nóg.. wiem z doświadczenia. Zobaczysz szybko wyrobisz sobie brzuch. Gruszki mają to do siebie , że w dolnej części są grubsze.. Np. murzynki mają świetny brzuch, niestyty pupa i nogi szerokie. No ale no cóż musimy jeszcze bardziej się starać i nigdy nie poddawać! Myśle ,że dobrałaś dobre ćwiczenia.  Powodzenia :)
Mam 163 cm wzrostu ;) Dorzucam do ćwiczeń 10' pośladki Mel B ;)
Pasek wagi

KaKaKa23 napisał(a):

a co to są bryczesy hehe ?? :) bo nie wiem a może też je mam :)


to są bryczesy http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&client=firefox-a&hs=dBJ&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=884&tbm=isch&tbnid=Mru9HSgImS8_gM:&imgrefurl=http://www.sfd.pl/Bryczesy-t416554.html&docid=sjrzAWO2I_cAeM&imgurl=http://storage.sfd.pl/1/images2008/20080623203552.JPG&w=420&h=769&ei=nmcJUarrIciJ4gTShIGIBw&zoom=1

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.