- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 lutego 2010, 06:58
18 marca 2010, 09:02
18 marca 2010, 09:40
18 marca 2010, 12:51
Witam Helenkę i Gosię.
Wczoraj nawet się nie pożegnałam. Zrobiło mi się tak jakoś nie takoś i się położyłam na chwilę. Ta chwila trwała do 7 rano dzisiaj. Po prostu odleciałam w niebyt. Ale dzisiaj czuję sie o wiele lepiej. Zmęczenie daje o sobie znać. Dzisiaj wzięłam do pracy jedno z dwóch wczoraj kupionych opakowań błonnika. Poczęstowałam dziewczyny w pracy. Wszystkim bardzo smakują. Po pracy jadę kupić..... 10 pudełek. Mam nadzieję że jeszcze będą. Dzisiaj na śniadanie zjadłam mleko z tymi chrupkami. Bardzo mi smakowało i czuję się jeszcze pełna. Przed chwilą zjadłam " Bakusia " z tymi chrupkami to pewnie już do obiadu wytrzymam. A wczoraj zjadłam te chrupki do tzw. przekąski, czyli musu z czarnej porzeczki. Byłam objedzona jakbym zjadła konia. Fajne to jest ale dość słabo dostępne. Może ze względu na cenę taką niską.
18 marca 2010, 13:54
18 marca 2010, 13:54
18 marca 2010, 13:58
18 marca 2010, 14:00
18 marca 2010, 14:08
18 marca 2010, 14:10
18 marca 2010, 14:16
Ciasto
jogurtowe z maszyny
200 g maki pszennej
100 g maki ziemniacznej
1 proszek do pieczenia / na 500 g maki /
125 g cukru
125 g jogurtu waniliowego lub owocowego / dla uproszczenia 125 ml /
125 g oleju
3 zoltka
- maki i proszek do pieczenia przesiac razem
- program Rapid / 1:50, jedno mieszanie i pieczenie /
- skorka Light
- dla uzyskania lepszego efektu koncowego, po zakonczeniu mieszania, warto
wyciagnac mieszadlo oraz oddzielic ewentualne resztki maki od scianek /
drewnaina lyzka /
- nastepnym razem zaryzykuje i zwieksze ilosc skladnikow, choc nie wiem, czy
mieszanie i pieczenie bedzie rownie doskonale
- zmniejsze tez minimalnie ilosc oleju, ale to juz ze wzgledu na kalorie