Temat: Osoby dojrzałe dbające o sylwetkę.

Witam wszystkie chętne osoby bez względu na stosowaną dietę mające na celu dążność do osiągnięcia i utrzymania zgrabnej sylwetki. Tu będziemy się wymieniać doświadczeniami nie koniecznie tylko w zakresie diety. Zapraszam serdecznie.


Gosiu, nie wiedziałam że masz hotel. To było moje marzenie kiedyś. A raczej pensionat mieć
Pasek wagi
Danusiu, cieszę się że Ci smakuje. Ja jak pierwszy raz go jadłam to nie zauważyłam że on bez sera.A przynajmniej się nie przypali :)) i można go robić w warunkach polowych nawet jak się nie ma w czym upiec. Ja zarobiłam drożdżowca. Na jutro mam zamówienie od całej rodziny na pierogi leniwe. Mam taki dobry przepis ,że smakują jak " ptasie mleczko "
Pasek wagi
Witam ponownie wszystkie panie.
Gosiu gratuluję udanego zakupu. Jesteś niesamowita.
Jola piecze drożdżówkę, a ja mam zamiar upiec placek octowy z kokosem na jutro. Miałam w planie najpierw szarlotkę, ale zmieniłam na ten. A to dlatego, że po raz pierwszy mam zamiar go upiec w Augustynce, a w przypadku szarlotki to raczej nie możliwe. Na pierwszy raz spróbuję go upiec z połowy porcji, bo obawiam się że może mi wykipieć z formy. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, ale poeksperymentować muszę.

Witam. Przeczytałam cały wątek.
Z dieta u mnie kiepsko. Lepiej z dbaniem o siebie. Dlatego, mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie stad.
Jolu, a dasz przepis na to drożdżowe ?
> Z dieta u mnie kiepsko. Lepiej z dbaniem o siebie.
> Dlatego, mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie
> stad.
Witam Tereniu (? ) każdego mile witamy. Zmieniłaś fotkę i teraz nie mogę Cię poznać
Pasek wagi
Witaj Tereniu
Miło że tu jesteś

Helenko, proszę, daj mi przepis na szarlotkę. Ogromnie ją lubię. A o octowym placku nawet nie słyszałam. Daj też ten przepis. Muszę jakiegoś ciasta zjeść bo mnie głowa boli i mózg mi na ściane zaraz wyskoczy.
Pasek wagi
> Jolu, a dasz przepis na to drożdżowe ?
Tereniu ja bardzo chętnie dzielę się przepisami. Trochę się boję ale, podam .
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.