- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 lipca 2011, 14:03
Śniadanie: Owsianka z 4 łyżek otrębów owsianych i rozpuszczoną kostka czekolady
II śniadanie: bułka fitness + pomidor, sałata, 4 plasterki szynki chudej z indyka
Obiad: Dietetyczna pizza (mąka pełnoziarnista, mozarella light, warzywa, mięso)
Podwieczorek: Galaretka (herbata + żelatyna)
Kolacja: Serek wiejski z łyżką dżemu bez cukru
5 lipca 2011, 14:05
5 lipca 2011, 14:06
jest ok.
ciekawi mnie ta "galaretka" podasz proporcje ile tej żelatyny i herbaty?
5 lipca 2011, 14:06
5 lipca 2011, 14:07
5 lipca 2011, 14:07
> lub mięso+ sałatka ;)
Bylam 8 miesiecy na dukanie, gdzie obiad mieso/ryba plus salatka to codziennosc, teraz potrzebuje odmiany:D
5 lipca 2011, 14:08
> tego sniadania.
Otreby sa zdrowsze, robie dlatego z otrebow:) Wieczorem je namaczam w mleku i rano po prostu gotuje jak zwykla owsianke:)
5 lipca 2011, 14:10
> proporcje ile tej żelatyny i herbaty?
Ile chcesz, na opakowaniu jest instrukcja obslugi, ile lyzeczek trzeba dodac. ja przewaznie kupuje opakowanie zelatyny na litr i robie po prostu litr herbatki. czasem tez korzystam z zapraw z lidla albo tesco na bazie slodzika, smakuja jak zwykle slodkie zaprawy do napoi, galaretka z nich ma wspanialy smak, jak prawdziwa, a kalorycznosc zerowa. Ale ostatnio przerzucilam sie na owocowe herbatki, bo zdrowiej:)
5 lipca 2011, 14:10
5 lipca 2011, 14:11
> tego sniadania.
Owocki sa w diecie, czasem dodaje do owsianki albo II sniadania:) Po dukanie wprowadzam je stopniowo, okolo 3 razy w tygodniu:)