Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Taką pyszną sałateczkę sobie zrobiłam :) Arbuzową
:)


Zawsze mi się wydawało, że do arbuza nie pasują te składniki. Nic bardziej mylnego, jest pyszna!

  • burn_it!

    burn_it!

    30 kwietnia 2015, 21:19

    jeeeejciu ale bym zjadła!! muszę też sobie zrobić :)

  • xblackfield

    xblackfield

    13 sierpnia 2014, 13:17

    Nie wpadłabym na taką kombinację :)

  • GloriaM

    GloriaM

    28 czerwca 2014, 12:01

    Nie pomyslalam zeby arbuza zjesc w takiej wariacji smakowej.. Uwielbiam Twoja kulinarna kreatywnosc!! :)

  • niezdecydowanaona

    niezdecydowanaona

    14 czerwca 2014, 20:00

    mmm ale smakowicie wygląda uwielbiam arbuza :)

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      14 czerwca 2014, 22:37

      To tym bardziej musisz koniecznie spróbować tej sałatki

  • jolakosa

    jolakosa

    14 czerwca 2014, 08:14

    to dziwota, bo ja tez bym powiedziała ze nie pasują :)

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      14 czerwca 2014, 12:25

      No właśnie, a smak jest zaskakująco dobry :)

  • Magdalena762013

    Magdalena762013

    14 czerwca 2014, 00:14

    Ja tez bede ja robic (wyczytalam u Ahniji) na niedzielne imieniny mamy- jednak planowalam robic drugą wersję arbuz, feta i mięta.

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      14 czerwca 2014, 12:25

      Mięta jak najbardziej, ale ja osobiście nie przepadam za miętą, dlatego dałam pietruszkę :)

  • marzenciag5

    marzenciag5

    13 czerwca 2014, 22:31

    Wygląda pysznie.

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      13 czerwca 2014, 22:32

      smakuje też :)

  • Grubaska.Aneta

    Grubaska.Aneta

    13 czerwca 2014, 22:13

    robiłam ją zeszłego lata i rzeczywiście pyszna!

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      13 czerwca 2014, 22:32

      A ja się zbierałam już chyba dwa lata, aż dziś nadszedł ten dzień :D

  • nadson

    nadson

    13 czerwca 2014, 20:54

    Hmm ja z racji tego, że odkrywam nowe smaki (dziś mozzarella:D) to chyba spróbuję, wygląda pysznie :)

    • Zbyt.gruba

      Zbyt.gruba

      13 czerwca 2014, 22:32

      Spróbuj, bo jest super! A mozzarellę polecam podaną na roszponce z suszonymi pomidorami (chociaż teraz świeże są pyszne, więc też może być), i sosem z bazylii i oliwy z oliwek (zmiksować oliwę z bazylią dodając soli)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.