Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
3 dzień z Ewą Chodakowską


Wczoraj już nie miałam siły dokończyć Skalpel , ale jak się dzisiaj obudziłam to go dokończyłam, odrazu po wstaniu z łóżka.

Teraz sobie przenoszę filmy do wypalenia na płytę dvd , żeby nie musieć ćwiczyć przy komputerze ze słuchawkami na uszach.

Dzisiaj też zrobię Skalpel Ewy Chodakowskiej i może coś jeszcze...

A to dzisiejsze menu:

śniadanie: 3 łyż pł owsianych, morele, słonecznik, żurawina, 100 g jogurtu nat.= 350 kcal
   9h
przekąska: jajko, 1/2 razowca dużego, szynka, pomidor = 206 kcal
   13:05 h
przekąska: 100 ml soku pomidorowego, razowiec z szynką i troche margaryny = 150 kcal
   15:45 h
obiad: panga got., surówka z kapusty,marchwi itd., kasza gryczana = 310 kcal
   16:30 h
kolacja: owsianka + 2 małe jabłka + 1/2 szkl. kakao = 600 kcal
   20:30 h

Ps: Jest 22 h , a ja właśnie jestem po skończonym Skalpelu.
To już trzeci skalpel pod rząd, a ja czuję się rewelacyjnie. Mam coraz lepszą kondycje.

Już robię te ćwiczenia BEZ PRZERW.Jestem z siebie dumna.
Jak tak dalej pójdzie, to za 2 tygodnie może przejdę do Killera. 
Ale obiecałam sobie, że przez 1 miesiąc będe robić codziennie tylko Skalpel. 

I dziękuje wam vitalijki, że jesteście ze mną, bo gdyby nie wy i Ewka to dalej bym siedziała na dupsku i jadła słodycze i tylko tyła i tyła lub stała w miejscu. Jeszcze raz dziękuję. Motywujecie mnie codziennie. Iloveyou :)
  • lecter1

    lecter1

    13 listopada 2013, 20:58

    Powodzenia:)

  • MIPU91

    MIPU91

    12 listopada 2013, 20:04

    powodzenia w jej ćwiczeniach , dla mnie jej ćwiczenia są trochę nudne i za długo trwają ja wole takie krótsze np 10 min, lub własne dywanówki :]

  • patia6w

    patia6w

    12 listopada 2013, 18:24

    Super , gratuluje. Ja już zaczęłam 3 miesiąc ćwiczeń z Chodakowską i naprawdę, mało tego że są efekty , to i samopoczucie się polepszyło. Powodzenia Ci życzę.

  • marjanlun

    marjanlun

    12 listopada 2013, 18:14

    Widzę, że nie tylko ja zaczęłam przygodę ze skalpelem...życzę wytrwałości

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.