Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dzień 1.

śniadanie: kromka chleba razowego pełnoziarnistego z serkiem czosnkowym

obiad: woreczek ryżu, jedna mała cukinia, pół kostki sera feta

kolacja: 3 wafle ryżowe z serkiem czosnkowym i pomidorkiem



Wbrew pozorom najadłam się tym ;)


  • angelisia69

    angelisia69

    13 września 2016, 13:20

    mimo ze "wmawiasz" sobie najedzenie,uwierz mi robisz sobie krzywde.Ale madry Polak po szkodzie

    • Werciks

      Werciks

      13 września 2016, 18:42

      Nie wmawiam sobie, naprawdę nie byłam głodna.. Wczoraj zaczęłam bardzo poźno od śniadania i obiadu ;) Dzisiaj zjadłam już trochę więcej, bo zaczęłam wcześniej ;)

  • .Nyxa

    .Nyxa

    12 września 2016, 18:44

    Nie wytrzymasz długo na takiej diecie, a jesli nawet to jojo zniszczy Twoje ciało

    • Werciks

      Werciks

      12 września 2016, 19:54

      Nie zjadłam dziś więcej, bo nie byłam głodna.. nawet kolacje siłą wcisnęłam :P

  • zosia.kasia

    zosia.kasia

    12 września 2016, 18:25

    oj ja bym niewyczymała

  • m4432

    m4432

    12 września 2016, 17:44

    Tylko kromka chleba? A co planujesz na kolację?

    • Werciks

      Werciks

      12 września 2016, 19:55

      Ten chleba jest bardzo sycący, chciałam też zjeść z dwie kromki na kolacje, ale nie dałabym rady więc zjadłam wafle ryżowe z serkiem i pomidorem, czuję się póki co przejedzona, a nie chcę wciskać sobie jedzenia na siłę gdy nie jestem głodna, bo potem tylko zle się czuje

    • Werciks

      Werciks

      12 września 2016, 19:56

      Chleb*

    • m4432

      m4432

      12 września 2016, 20:02

      Jak wolisz, ale to nie jest zdrowe.

    • Werciks

      Werciks

      12 września 2016, 20:11

      Jak kto uważa, nie mam wielkiego zapotrzebowania kalorycznego, bo praktycznie się nie ruszam, jeśli jutro będę głodna zjem więcej, ale dziś nie dałabym rady. Nie rozumiem po co wciskać sobie jedzenie na siłę skoro nie ma się ochoty.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.