pycha takie dobre że zjadłam wszystkie. W ten sposób będę zużywać teraz cukinie. Cukinie osolić i odsączyć przed miksowaniem i smażeniem. Dziś było na słodko jutro wytrawnie.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
PACZEK100
2 września 2024, 16:39Też kiedyś robiłam z cukini:)
waskaryba
2 września 2024, 16:53Już nie wiem co z nią robić dziś znów smażę gofry
Cukiereczek26
1 września 2024, 19:39Będę próbować 😉
waskaryba
1 września 2024, 20:09Sproboje z tej masy placki zrobić i naleśniki ☺️