Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
naturima/ takie tam


Czy ktoś z Was jadł już Naturimę?

taka margaryna o trochę innym składzie niż inne- mi smakuje ciekawa jestem waszej opinii

takie tam:

wkurza mnie moja robota i mnie nosi ale nie mam czasu :( co roku zimą mnie nosi - zastanawiam się czy to nerwy ze względu na pracę czy aura?

nie mam pojęcia....

cd włosów- po obcięciu stwierdzam że mimo że ich wiecej nie szczotkuję bo teraz tylko paluchy raz na jakis czas to mniej zostaje na rękach przy myciu.

  • artosis

    artosis

    8 grudnia 2014, 17:55

    nigdy nie slyszalam ,ani nie widzialam ,ale chleba niet to i nawet nie potrzeba margaryny :) tez jakas taka nabuzowana chodze ostatnio - mam dosyc zimy ,a to dopiero poczatek :/

    • VikiMorgan

      VikiMorgan

      8 grudnia 2014, 22:50

      u nas jeszcze nie ma zimy a mnie nosi - nerwowa jestem a tuż po okresie więc to dziwne....

  • _Pola_

    _Pola_

    8 grudnia 2014, 16:46

    Napisze jeszcze do chleba o ile go jesz najlepsza jest oliwa z oliwek zmieszana z octem balsamicznym albo pasty np ze słonecznika czy awokado :)

    • _Pola_

      _Pola_

      8 grudnia 2014, 17:38

      Ja się trochę margaryn boję tą wegańską też sporadycznie używam, teraz to tylko do ciasta kruchego. Poczytaj o oleju ryżowym, naprawdę jest fajny :)

    • VikiMorgan

      VikiMorgan

      8 grudnia 2014, 22:51

      olej ryżowy i winogronowy oraz rzepakowy zawsze mam w kuchni.... nie kupuję oliwy z oliwek bo szkoda mi kasy

  • _Pola_

    _Pola_

    8 grudnia 2014, 16:45

    Nie znam tej margaryny. Kupuje w organicu margarynę wegańską Alsan ma ciekawy skład i nie zawiera tłuszczy trans. A do czego chcesz stosować tą Naturimę? bo jak do pieczenia, duszenia, smażenia to olej ryżowy jest super, wysoki moment dymienia 230st i nie ma swojego smaku wiec nawet do ciast i ciastek się nadaje.

    • VikiMorgan

      VikiMorgan

      8 grudnia 2014, 17:31

      chleb jem w gosciach :) lub na ulicy- w domu nie miewam, Naturima ma bardzo fajny skład, też jest wegańska bo składa się z różnych olejów - ma w sobie kwasy tluszczowe nienasycone i nasycone cis - czyli te które naturalnie występują w roślinach - ma fajny skład. Możesz sobie ją obejrzeć. Stosuję ją do ciasta, tostów (do wewnatrz i zewnatrz) i na niej dusiłam warzywa- całkiem sprytna.... dostałam ją do testowania,,,,, :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.