Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Wkoncu waga w dół :D



Witam póznym wieczorkiem:)

Ciesze sie bo waga wkoncu spada dzis 82.2kg:)))))
wiem ze to woda ale daje radosc i sile na dalsza walke hehe.

Musze sie przyznac zaczynałam z 84.5kg tak wzrosła mi waga po załozeniu tu konta,ale jadłam wiec nie ma sie co dziwic.
Na szczescie sie opamietałam i juz kilka dni nie jem słodyczy i ostatni posiłek o 17:)

          Jutro napisze wiecej.
             Pozdrawiam K.

 hehe słodki co:)
  • liliana200

    liliana200

    17 maja 2013, 12:27

    Bardzo dobra. ja miałam aż takie jakby plamy suche i żaden krem nie pomógł żadna maseczka a ta maść jest rewelacyjna. 2 zł w aptece. Szwagierka nawet jej używa do stóp i mówi że wyglądają o niebo lepiej. ja miałam tak przesuszone dłonie od tego babrania się ciągle w wodzie że blee wyglądały a teraz po paru dniach zmiana i to ogromna. Buzia wygląda lepiej i skóra gładka jak pupa niemowlaka. Spróbuj

  • tuti83

    tuti83

    17 maja 2013, 06:43

    Super :) i to prawda że motywacja wzrasta z każdym 100g

  • liliana200

    liliana200

    16 maja 2013, 23:17

    Kochana gratuluję! Musiałam tak wytrzeszczyć swoje oka co naskrobałaś bo przez ten granat nic nie widzę albo może ja już ślepa jestem? No nie wiem ale i tak gratuluję spadku :) Cieszę się razem z Tobą :)

  • Prayka

    Prayka

    16 maja 2013, 22:46

    Prawie taka waga jak moja :)

  • Septemo

    Septemo

    16 maja 2013, 22:44

    Gratuluję spadku, ale ostatni posiłek rzeczywiście lepiej jeść 3, maks 4 h przed snem.

  • Truuuskawkaaa

    Truuuskawkaaa

    16 maja 2013, 22:38

    Gratuluje i powodzenia ! :) Trzymaj tak dalej :)

  • blairann@poczta.fm

    blairann@poczta.fm

    16 maja 2013, 22:36

    Ostatni posiłek o 17 jest ok tylko i wyłącznie jeżeli chodzisz spać o 20-21. W innym wypadku zwalniasz metabolizm. Trzeba być ostrożnym z tym niejedzeniem po 17, żebyś zaraz nie miała napadu na lodówkę. Pozdrawiam, Blairann

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.