Bakłażan z mozzarella i pomidorem
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Naturalna! (Redaktor)
30 listopada 2020, 12:29robiłam to w wakacje. ja nazywałam pizzami z bakłażana :)
Katrina1311
30 listopada 2020, 10:27Wow ! Pyszniutko wygląda 🙂 narazie jem tylko to co mi ułożyła Vitalia, ale jak już dojdę do mojej wagi to chętnie wypróbuję ten przepis 👍
straszaczek
29 listopada 2020, 15:23To jest moja potrawa. Bakłażan kroje na plastry, obsypuje dolą, aby puścił soki a potem smaruje oliwą i piecze 20 minut w 200 stopniach. Potem dokładam mozzarellę (może być light) i pomidor a na to oregano i bazylia. Wkładam na 10 minut. Pyszne! Może być też na śniadanie. Super wychodzi też na grillu latem.
straszaczek
29 listopada 2020, 15:24Solą*
Mirin
29 listopada 2020, 14:02Bardzo smakowicie wygląda
aniii7
29 listopada 2020, 13:50Wyglada super! Sama skomponowalas? Czy jest to jedno z dan z twojej diety? Ja mam diete juz dlugo z vitalii smacznie dopasowana I jeszcze na takie danie nie trafilam, wyglada smakowice 😊