Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Lunczyk


Bakłażan z mozzarella i pomidorem 

  • Naturalna!

    Naturalna! (Redaktor)

    30 listopada 2020, 12:29

    robiłam to w wakacje. ja nazywałam pizzami z bakłażana :)

  • Katrina1311

    Katrina1311

    30 listopada 2020, 10:27

    Wow ! Pyszniutko wygląda 🙂 narazie jem tylko to co mi ułożyła Vitalia, ale jak już dojdę do mojej wagi to chętnie wypróbuję ten przepis 👍

  • straszaczek

    straszaczek

    29 listopada 2020, 15:23

    To jest moja potrawa. Bakłażan kroje na plastry, obsypuje dolą, aby puścił soki a potem smaruje oliwą i piecze 20 minut w 200 stopniach. Potem dokładam mozzarellę (może być light) i pomidor a na to oregano i bazylia. Wkładam na 10 minut. Pyszne! Może być też na śniadanie. Super wychodzi też na grillu latem.

  • Mirin

    Mirin

    29 listopada 2020, 14:02

    Bardzo smakowicie wygląda

  • aniii7

    aniii7

    29 listopada 2020, 13:50

    Wyglada super! Sama skomponowalas? Czy jest to jedno z dan z twojej diety? Ja mam diete juz dlugo z vitalii smacznie dopasowana I jeszcze na takie danie nie trafilam, wyglada smakowice 😊

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.